Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Labukas, gražių darbelių užderėjo po siuvinėjimo dienos. Aš svečių turėjau, tad visiškai neprisėdau prie siuvinėjimo. verysad.gif

Norėjau paklausti, gal kuri turite Pattern Maker Viewer programą? Aš įsiinstaliavau, pačios schemos labai geros, tik kai spausdina spalvų raktą, šriftus sumakaluoja, kad tik simboliai matosi ir viskas. prie simbolių kažkokius klaustukus atspausdina doh.gif . Bandžiau ieškoti, gal kur šriftus reikia pakeisti, bet nieko nesigauna, tokių fainų schemučių užtikau, ir negaliu atsispausdinti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 10 13, 10:51)
Gal galit man, ne blondinei lotuliukas.gif , paaiškinti ką reiškia keli trumpiniai
BS, MB, SM?

vastulka, na ir prajuokinai su tais sutrumpinimais lotuliukas.gif thumbup.gif

BS - back stich - tas darbelio apvadas, kurio berods niekas nemegsta daryti.
MB - mano brangusis - taip dazniausiai sutrumpintai kiekviena vadina savo vyra/drauga
SM - super mama - forumas.

jeigu kur suklydau, merginos pataisys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brno: 13 spalio 2009 - 11:11
QUOTE(Brno @ 2009 10 13, 11:10)
vastulka, na ir prajuokinai su tais sutrumpinimais  lotuliukas.gif  thumbup.gif

MB - mano brangusis - taip dazniausiai sutrumpintai kiekviena vadina savo vyra/drauga
SM - super mama - forumas.

jeigu kur suklydau, merginos pataisys  4u.gif

Aišku ax.gif .
Na tikrai tas BS pats nekokiausias darbas smile.gif
Atsakyti
Džeine, na ir tempai pas tave blink.gif doh.gif
Super man šitas tavo darbas - ir dar kaip greitai thumbup.gif Atsižiūrėt negaliu wub.gif
Kokio dydžio maždaug jis gavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 10 13, 12:10)

o man patinka ji daryt lotuliukas.gif tada pamatau kokį velnią sukryžiavojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 13, 11:37)
4u.gif  4u.gif  4u.gif ačiū, ačiū, ačiū...

aš pati dar negaliu patikėt kad baigiau  lotuliukas.gif  pradėjau 06,20d.  beveik 4 mėn.  biggrin.gif

Oho kaip greitai bigsmile.gif
Atsakyti
Na mergaites, as tai nusipirkau siandien siulu, pradesiu pinigu medeli siuvineti, nekantrauju kaip noriu pradeti rolleyes.gif siaip turiu jau keleta darbeliu savo issiuvinejus ir idejus i darbeliai. lt ax.gif jei kam idomu, galeciau nuoroda imesti smile.gif

beje, labai noreciau paveiksliuko savo miegamajame nisoje su 7 drambiukais susikabinusiais uz uodegu, bet nieko nerandu internete, gal kas zino kur butu galima rasti kazka panasaus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flyone: 13 spalio 2009 - 13:49

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 13, 11:57)
Dzeine, na ir tempai pas tave  blink.gif  doh.gif
Super man sitas tavo darbas - ir dar kaip greitai  thumbup.gif  Atsiziuret negaliu  wub.gif
Kokio dydzio mazdaug jis gavosi?  g.gif

4u.gif
54 x41 cm. memažsa toks biggrin.gif

ačiū visom girusiom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na jau tempai nerealus, ir dar toki dideli darbeli
Atsakyti
DZEINE , Saunuole!!!! thumbup.gif clap_1.gif
O jau tempas kryziavojimo g.gif
Atsakyti
DŽEINE,žemai lenkiuos .... wub.gif wub.gif superinis darbas ir superinė dovana thumbup.gif thumbup.gif ..ir tempai pavydėtini... thumbup.gif thumbup.gif ..Ką dabar siuvinėsi ,pabaigus šitą?Koks stebuklas dabar laukia mūsų? blush2.gif
Atsakyti
Džeinė, labai gražus darbas wub.gif šaunuolė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti