Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(Džeinė @ 2009 10 13, 09:47)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  didis.gif  BAIGIAU    biggrin.gif  liko tik BS

Manau jog nusipelnei first.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Džeine, pasaka ploja.gif nors paveikslas ne mano stiliaus, bet žemai lenkiuosi prieš tokį darbą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 10 13, 00:09)
O kur Ukmergėj siuvinėjimo reikmenim prekiauja? kokios kainos?

Na Eifely prie stotiesAnchor po 2lt buvo,lankelis jų 10lt.Ariadna 1.3lt.Lt lino ir kanvos kilometriniais langeliais turi.Universalinėj ir Steloj Gedimino gatvėj Ariadna 1,2.Kažkokie rusiški1.3Lt.Daug nežinau,nes perku internete dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 13, 10:37)
Na Eifely prie stotiesAnchor po 2lt buvo,lankelis jų 10lt.Ariadna 1.3lt.Lt lino ir kanvos kilometriniais langeliais turi.Universalinėj ir Steloj Gedimino gatvėj Ariadna 1,2.Kažkokie rusiški1.3Lt.Daug nežinau,nes perku internete dažniausiai.

Kanvos normalios kaip supratau neturi doh.gif
Atsakyti
Jau Dzeines sventasis tai ohoho. drinks_cheers.gif Bent jau aš nemačiau. Tik kažkokią dideliais langais. Kai busiu centre,paklausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 13 spalio 2009 - 09:41
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 13, 10:47)
BAIGIAU    biggrin.gif  liko tik BS

Didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kažkaip aš siūlus laisvai įveriu be jokių "pagalbinių įrankų". Galiuką vos vos paseilinu blush2.gif su nagu pabraukiu, kad plokščias būtų ir iš 2 ar 3 karto pataikau mirksiukas.gif
Atsakyti
assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  didis.gif  BAIGIAU    biggrin.gif  liko tik BS

darbas tiesiog fantastiskas,neimanoma akiu atitraukti... biggrin.gif wub.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti

Džeine good.gif išvirtau swoon.gif darbelis superinis, vienareikšmiškai ploja.gif o jau tempai tavo - tai iš viso - patyliu, - tu čia viena iš tų turbo siuvinėtojų thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

Kaip grazu, ateityje reikes ir man kazka panasaus padaryti, MB mociutei padovanosiu, ji del visu sventuju wub.gif
Kiek laiko uztrukai?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū, ačiū, ačiū...

aš pati dar negaliu patikėt kad baigiau lotuliukas.gif pradėjau 06,20d. beveik 4 mėn. biggrin.gif
Atsakyti
Džeine, įspūdingas darbas first.gif nerealiai gražiai atrodo, dovana bus good.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 13, 08:47)

Nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Čia truputį ne į temą:
Gal galit man, ne blondinei lotuliukas.gif , paaiškinti ką reiškia keli trumpiniai
BS, MB, SM?
Gal čia kokia koduota kalba, kurią tik kas reikia supranta ax.gif ?
Atsakyti