Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(dovyda @ 2009 10 12, 14:57)
na va pasirodau ir as ka per XX diena padariau mirksiukas.gif

Labai gražu thumbup.gif . O kas čia bus ax.gif ?
Atsakyti
cia sempleris toks, zaidimas tipo, SAL vadinasi, siuvinejamas gabaliukais, dizainere kas menesi po dali ideda, net nezinau dorai kaip atrodys galutinis variantas biggrin.gif sitam paveikslui laikas numatytas 2 metai, bus 24 dalys, ka matote isiuvineta, tai yra 5 dalys ax.gif cia as prisijungiau prie siuvinejanciu merginu kitame forume mirksiukas.gif

va linkas i psl dizaineres puslapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 spalio 2009 - 18:12
Dovyda, kaip idomu smile.gif papasakok daugiau apie procesa. ar buna nurodyta, kokiu siulu reikes visam darbui ir pan.

siandien pralekiau keleta parduotuviu ieskodama pigiausiu Anchor siulu Vilniuje:
Panorama: Linos artele: 2.70lt
Siulu parduotuve prie Flagman: 2.10lt
Ibrahim: 2.10lt
Burda (Traku g.): 1.70lt
Atsakyti
Na scemutę pavyko padaryt su programa.Bet kaip žinot,kiek spalvyčių rinktis? Jaučiu kuo daugiau,tuo rezultatas geresnis. g.gif
Atsakyti
Tai MUR MUR,tuomet man geriausias variantas atrodo užsisakyt internetu po 1.80lt,ir gavus pranešimą nueit iki pašto..nei nervų nei žymiai didesnių pinigų,optimalus variantas..po miestą tiek talonėlių ar benzino pravažinėjus tai tie siūlai auksiniai pasidaro ax.gif
Atsakyti
Ale dar pasigirsiu.Nusipirkau DMC lino,Anchor lankelį ir DMC paauksuotų adatų. blush2.gif Na kaip čia pasakius. Pabandžiau,tai adatytės kažkokios labai neslįsta man.Bet kuo toliau,tuo patogiau. Vienu ž nenusivyliau.
Atsakyti
Sveikutes,jusu paskelbta XXX diena pastumejo mane su siuo darbeliu,kibau ir pabaigiau as ji sestadieni user posted image
Saunuoles visos thumbup.gif
Visu darbeliai grazus neimanoma nei vienos isskirti visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S esu tyli jusu pokalbiu dalyve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 12 spalio 2009 - 19:35
QUOTE(egle.k @ 2009 10 12, 20:30)
Sveikutes,jusu paskelbta XXX diena pastumejo mane  su siuo darbeliu,kibau ir pabaigiau as ji sestadieni   [Saunuoles visos   thumbup.gif
Visu darbeliai grazus neimanoma nei vienos isskirti visom po  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O jeeeeeei koks grožis.Čia gal pati schemą darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 12 spalio 2009 - 19:34
tai prašom prabilt dažniau mirksiukas.gif ,nes darbelis ne prastesnis nei visi čia demonstruojami 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2009 10 12, 20:30)
Sveikutes,jusu paskelbta XXX diena pastumejo mane  su siuo darbeliu,kibau ir pabaigiau as ji sestadieni  [url=http://egluziukas.gallery.ru/watch?ph=KCd-bOTAR]
Saunuoles visos  thumbup.gif
Visu darbeliai grazus neimanoma nei vienos isskirti visom po  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 12, 21:33)
O jeeeeeei koks grožis.Čia gal pati schemą darei?

oi aciu ax.gif ,shema is igolki.net

QUOTE(zundyte @ 2009 10 12, 21:34)
tai prašom prabilt dažniau mirksiukas.gif  ,nes darbelis ne prastesnis nei visi čia demonstruojami 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz garzius zodelius,net blush2.gif kad neprabilstu,na jus taip idomiai diskutuojat,kartais nera nei ka pridurti.tiesiog isjusu pokalbiu semiuosiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 12, 19:46)
Dovyda, kaip idomu smile.gif papasakok daugiau apie procesa. ar buna nurodyta, kokiu siulu reikes visam darbui ir pan.

as ten linkiuka i puslapi imeciau, ten viskas yra parasyta mirksiukas.gif dizainere duoda spalvu 10, o kitas renkiesi pati, nors man regis dabar jau yra ir daugiau spalviniu variantu, be to galima paziureti kaip kitos issiuvinejo, dauguma suraso ka naudoja drinks_cheers.gif
Atsakyti