Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

imetu nuoroda http://ravlyk.net/Do...89/Default.aspx labai parasta naudotis
Atsakyti
na va pasirodau ir as ka per XX diena padariau mirksiukas.gif

buvo tiek blush2.gif

user posted image

o dabar tiek tongue.gif

user posted image

geras dalykas ta MUSISKA svente drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 spalio 2009 - 14:58
gal kuri zinot kur rasti DMC ir Anchor siulu atitikmenis? Neberandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 15:54)
vadinasi stitch art eazy 4.00  smile.gif
Papildyta:
ot ir ne ta pacia  tongue.gif

Na suklydau.Pšeprašom blush2.gif

QUOTE(dovyda @ 2009 10 12, 15:57)
na va pasirodau ir as ka per XX diena padariau mirksiukas.gif

geras dalykas ta MUSISKA svente drinks_cheers.gif

Šaunuolė.Pasistūmėjai į priekį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 15:54)
vadinasi stitch art eazy 4.00  smile.gif

Tai tokią programėlę ir aš turiu, tik su ja nelabai dirbu ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 12, 17:00)
Tai tokią programėlę ir aš turiu, tik su ja nelabai dirbu  ax.gif  ax.gif

o del ko, gal netiksliai viska padaro? blink.gif man pasirode lengva ja naudotis doh.gif
Atsakyti
etaeta prieš kelias savaites klausiau GA pardavimui neturėjo (Vilnius). Paskambink - nereiks veltui važiuot mirksiukas.gif

Pamiršau doh.gif dovyda bus labai gražus paveikslas wub.gif jau iš nedidelės dalies matosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 12 spalio 2009 - 15:19
kam reikės zodiakų ,atsiųsiu ,rašykit į až

Dmc paletę pirkau kasiūluose internetu,galima sakyt,man ją užsakė ,nes neturėjo,aš parašiau emeilą ir paklausiau kad a turės ,tai atrašė ,kad jei man reikia ,tai užsakys ir atsiveš ,tai gal parašykit emeilą savininkei ir užsakys kam reiks tos paletės
manau jei žinos kad greitai parduos tai ir užsakys...manau taip būtų greičiausiai...

o darbeliai nemažai pasistūmėjo per XX dieną,šaunuolės visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 12, 14:24)
Gal zinot kur Kaune galima isigyti DMC siulu palete? Kasiulai jau neturi pardavimui  doh.gif

www.eRankdarbiai.lt kitos savaitės pradžioje gausim naujas DMC prekes. Esam užsakę ir DMC palečių - bet negarantavo, kad jos atvyks, nes gamykloje paskutiniu metu labai retai jų būna doh.gif
Jie šiuo metu siūlo tik didžiąsias paletes, tai jos brangokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 16:08)
o del ko, gal netiksliai viska padaro?  blink.gif  man pasirode lengva ja naudotis doh.gif

Na matyt neprireikė, nes pagrinde ką siuvinėju arba paprasta schema arba PM programoj.... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 15:59)
gal kuri zinot kur rasti DMC ir Anchor siulu atitikmenis? Neberandu  4u.gif

Jei čia kalbama apie konverterį - tai prašom: http://www.findstitc...m,dmc/to,anchor
Atsakyti
saunuoles visos - darbeliai saunus 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu bet per xx diena koki suoli visos padare tai ogogo thumbup.gif thumbup.gif o as ta proga dovanu gavau dar viena vaika doh.gif tai prabegom pakryziavojau,nu bet rezultatu vistiek patenkinta- vis keli kryziukai i prieki bigsmile.gif
Atsakyti