imetu nuoroda http://ravlyk.net/Do...89/Default.aspx labai parasta naudotis
na va pasirodau ir as ka per XX diena padariau
buvo tiek
o dabar tiek
geras dalykas ta MUSISKA svente
buvo tiek
o dabar tiek
geras dalykas ta MUSISKA svente
gal kuri zinot kur rasti DMC ir Anchor siulu atitikmenis? Neberandu
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 15:54)
Na suklydau.Pšeprašom
QUOTE(dovyda @ 2009 10 12, 15:57)
Šaunuolė.Pasistūmėjai į priekį.
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 15:54)
vadinasi stitch art eazy 4.00
Tai tokią programėlę ir aš turiu, tik su ja nelabai dirbu
QUOTE(čiolė @ 2009 10 12, 17:00)
Tai tokią programėlę ir aš turiu, tik su ja nelabai dirbu
o del ko, gal netiksliai viska padaro? man pasirode lengva ja naudotis
etaeta prieš kelias savaites klausiau GA pardavimui neturėjo (Vilnius). Paskambink - nereiks veltui važiuot
Pamiršau dovyda bus labai gražus paveikslas jau iš nedidelės dalies matosi
Pamiršau dovyda bus labai gražus paveikslas jau iš nedidelės dalies matosi
kam reikės zodiakų ,atsiųsiu ,rašykit į až
Dmc paletę pirkau kasiūluose internetu,galima sakyt,man ją užsakė ,nes neturėjo,aš parašiau emeilą ir paklausiau kad a turės ,tai atrašė ,kad jei man reikia ,tai užsakys ir atsiveš ,tai gal parašykit emeilą savininkei ir užsakys kam reiks tos paletės
manau jei žinos kad greitai parduos tai ir užsakys...manau taip būtų greičiausiai...
o darbeliai nemažai pasistūmėjo per XX dieną,šaunuolės visos
Dmc paletę pirkau kasiūluose internetu,galima sakyt,man ją užsakė ,nes neturėjo,aš parašiau emeilą ir paklausiau kad a turės ,tai atrašė ,kad jei man reikia ,tai užsakys ir atsiveš ,tai gal parašykit emeilą savininkei ir užsakys kam reiks tos paletės
manau jei žinos kad greitai parduos tai ir užsakys...manau taip būtų greičiausiai...
o darbeliai nemažai pasistūmėjo per XX dieną,šaunuolės visos
QUOTE(etaeta @ 2009 10 12, 14:24)
Gal zinot kur Kaune galima isigyti DMC siulu palete? Kasiulai jau neturi pardavimui
www.eRankdarbiai.lt kitos savaitės pradžioje gausim naujas DMC prekes. Esam užsakę ir DMC palečių - bet negarantavo, kad jos atvyks, nes gamykloje paskutiniu metu labai retai jų būna
Jie šiuo metu siūlo tik didžiąsias paletes, tai jos brangokos
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 16:08)
o del ko, gal netiksliai viska padaro? man pasirode lengva ja naudotis
Na matyt neprireikė, nes pagrinde ką siuvinėju arba paprasta schema arba PM programoj....
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 15:59)
gal kuri zinot kur rasti DMC ir Anchor siulu atitikmenis? Neberandu
Jei čia kalbama apie konverterį - tai prašom: http://www.findstitc...m,dmc/to,anchor
saunuoles visos - darbeliai saunus nu bet per xx diena koki suoli visos padare tai ogogo o as ta proga dovanu gavau dar viena vaika tai prabegom pakryziavojau,nu bet rezultatu vistiek patenkinta- vis keli kryziukai i prieki