Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Visos tik siuvineja, siuvineja... O man ikvepimas dingo! Taip nuobodu ta fona siuvineti.
Numeciau savo vireja i sona... doh.gif
Atsakyti
o man tai įkvėpimas siuvinėt yra, bet laiko nerasta verysad.gif kiek ilgai jau mučyju savo zuikytę, o juk planavau ją pabaigt iki dukrytės gimimo cool.gif

va kiek jos turiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
astulia, kokia faina zuikytė wub.gif wub.gif miela ne tas žodis wub.gif
Atsakyti
astulia> faina zuikute.
Nera ir pas mane daug laisvo laiko, bet vis nutaikius laisvesne minute prisedu.
Einu ir as issitrauksiu savo vireja.
Atsakyti
Astulia, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Astulia labai mielas zuikutis wub.gif , ir noris jį pamurgtyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Astulia super thumbup.gif
Atsakyti
Astulia zuikutis thumbup.gif thumbup.gif Įsivaizduoju koks grožis bus kai baigsi bigsmile.gif bigsmile.gif P.S. Aš vėl gal kiek ne į temą, bet noriu paklaust, gal kuri nors iš klaipėdiečių norėtų XX dieną paminėt gathering.gif gathering.gif Priimčiau pas save mirksiukas.gif (net ir iš darbo atsiprašiau tą šeštadienį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Jei bus norinčių - rašykit į až.....
Atsakyti
tyli_tyla, aga1, renami, paukščiuk, prazuvusi siela, čiole, ačiū oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 02, 08:41)
Astulia zuikutis  thumbup.gif  thumbup.gif Įsivaizduoju koks grožis bus kai baigsi  bigsmile.gif  bigsmile.gif P.S. Aš vėl gal kiek ne į temą, bet noriu paklaust, gal kuri nors iš klaipėdiečių norėtų XX dieną paminėt  gathering.gif  gathering.gif Priimčiau pas save  mirksiukas.gif  (net ir iš darbo atsiprašiau tą šeštadienį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) Jei bus norinčių - rašykit į až.....

butu neblogai bigsmile.gif pakryziavotumem, gal dar kokiais patarimais persidalintumem drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 01, 21:26)
Rosalie>tai aš jau turiu iš kasiulai tų atvirukų  su ovaline skyle ,bet vistiek reikia kažkaip pritvirtint kad nenuslinktų tas siuvinėlis,ačiū merginom ,kurios pasiūlė su dvipuse lipnia juostele klijuot ,tik dar pasakykit kur jos pirkti? raštinėse prekėse ar senukuose?ir kokią ,plačią ar siaurą  ,tik krašteliams?

Aš pirkau Senukuose, ten pigiau nei raštinės prekėse, o ir plonesnė.
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 10 01, 22:16)
o man tai įkvėpimas siuvinėt yra, bet laiko nerasta  verysad.gif  kiek ilgai jau mučyju savo zuikytę, o juk planavau ją pabaigt iki dukrytės gimimo  cool.gif

va kiek jos turiu  smile.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 10 01, 21:53)
Visos tik siuvineja, siuvineja... O man ikvepimas dingo! Taip nuobodu ta fona siuvineti.
Numeciau savo vireja i sona... doh.gif

tu kalbi apie šiuos virėjus???
aš fono nesiuvinėjau, rinkausi marga medžiaga, man taip gražiau ax.gif
user posted image
Atsakyti