Visos tik siuvineja, siuvineja... O man ikvepimas dingo! Taip nuobodu ta fona siuvineti.
Numeciau savo vireja i sona...
astulia, kokia faina zuikytė miela ne tas žodis
astulia> faina zuikute.
Nera ir pas mane daug laisvo laiko, bet vis nutaikius laisvesne minute prisedu.
Einu ir as issitrauksiu savo vireja.
Nera ir pas mane daug laisvo laiko, bet vis nutaikius laisvesne minute prisedu.
Einu ir as issitrauksiu savo vireja.
Astulia, labai gražu
Astulia labai mielas zuikutis , ir noris jį pamurgtyt
Astulia super
Astulia zuikutis Įsivaizduoju koks grožis bus kai baigsi P.S. Aš vėl gal kiek ne į temą, bet noriu paklaust, gal kuri nors iš klaipėdiečių norėtų XX dieną paminėt Priimčiau pas save (net ir iš darbo atsiprašiau tą šeštadienį ) Jei bus norinčių - rašykit į až.....
tyli_tyla, aga1, renami, paukščiuk, prazuvusi siela, čiole, ačiū
QUOTE(čiolė @ 2009 10 02, 08:41)
Astulia zuikutis Įsivaizduoju koks grožis bus kai baigsi P.S. Aš vėl gal kiek ne į temą, bet noriu paklaust, gal kuri nors iš klaipėdiečių norėtų XX dieną paminėt Priimčiau pas save (net ir iš darbo atsiprašiau tą šeštadienį ) Jei bus norinčių - rašykit į až.....
butu neblogai pakryziavotumem, gal dar kokiais patarimais persidalintumem
QUOTE(zundyte @ 2009 10 01, 21:26)
Rosalie>tai aš jau turiu iš kasiulai tų atvirukų su ovaline skyle ,bet vistiek reikia kažkaip pritvirtint kad nenuslinktų tas siuvinėlis,ačiū merginom ,kurios pasiūlė su dvipuse lipnia juostele klijuot ,tik dar pasakykit kur jos pirkti? raštinėse prekėse ar senukuose?ir kokią ,plačią ar siaurą ,tik krašteliams?
Aš pirkau Senukuose, ten pigiau nei raštinės prekėse, o ir plonesnė.
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 10 01, 22:16)
o man tai įkvėpimas siuvinėt yra, bet laiko nerasta kiek ilgai jau mučyju savo zuikytę, o juk planavau ją pabaigt iki dukrytės gimimo
va kiek jos turiu
va kiek jos turiu
Labai gražu.