Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(giedress @ 2009 10 01, 19:29)
o tu kas kiek laiko paštą tikrini? Nes aš tai jau seniausiai į paštą tau išsiunčiau biggrin.gif  4u.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labutis, tikrai buvau darbe.

salota8871, labai gražus darbelis. wub.gif

Kas liečia žurnalą- tai kai buvau leidykloj, man aiškino, kad yra problemų su schemų gavimu. Jiem yra apribotas paveikslų dydis, sakė, kad yra labai didelis poreikis didelių paveikslų, bet jie negali jų dėti. g.gif O šiaip jie viską iš angliškų žurnalų ima, pati mačiau, nes jau ruošiamas sausio numeris. Viena siuvinėtoja iš Klaipėdos rugsėjo mėnesį buvo laimėjusi prizą- tai paprašė manęs paimti, tada ir kalbėjau leidykloj.

O man deje problemos su schemučių spausdinimu išlindo. Mamą atleido iš darbo, o pas ją kabinete spalvotas prineteris buvo, pas mane namuose jokio nėra. Kartais juodai baltą galiu atsispausdinti darbe, bet ten irgi bijau įkliūti. Mano kabinete printerio nėra, reikia eiti pas pamainos viršininką, o ten priklauso kas dirba, gali ir valdžiai paskųsti. verysad.gif Tai nors žurnalą turiu, vis ką išsiuvinėsiu, man tai patiko pagalvėlė ir triptikas.
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2009 10 01, 19:53)

stai mano darbelis  4u.gif

Grazus darbelis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 01, 13:20)
Merginos ,išliko toks klausimas dabar ,o kuo priklijuojat prie atviruko tą išsiuvinėtą paveiksliuką? Lipalu ? Kokia abipuse lipnia juostele ar dar kažkuo ypatingu?..Vat prisiruošiau siuvinėt ,o iki galo visko neišsiaiškinau,gal galit pasakyt? blush2.gif  blush2.gif

Aš esu mačiusi, kaip labai gražiai prisiuva prie nugarėlės veltinio lakštą. Būna daug visokiausių spalvų, kurias galima priderinti prie savo paveiksliuko. Tikiuosi nesupyks žmogus, jei parodysiu pavyzdį, čia siuvinėjimo forumo narės čerčiko skirtukas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosalie.: 01 spalio 2009 - 20:43
Rosalie ,skirtukus ir aš taip pat darau ax.gif ,su veltiniu ,bet aš klausiau apie kalėdinius atvirukus ,kur prie atviruko pasiuvinėtas paveiksliukas klijuojamas 4u.gif
Atsakyti
Oi, aaaaatsiprašau, na ir mis išsiblaškymas šiandien doh.gif Seniai kažkada esu dariusi porą atvirukų, tai tiesiog pirkau su ovaline skyle - ten paveiksliukas ir įsikiša, galima visaip dekoruoti. Man atrodo, esu tokių mačiusi kasiulai.lt.
Atsakyti
zundyte, aš tai klijavau su dvipuse lipnia juosta, tik jos nepagailėt reikia, nes man po kažkurio laiko pradėjo truputį atsiklijuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 01, 20:57)
Kas liečia žurnalą- tai kai buvau leidykloj, man aiškino, kad yra problemų su schemų gavimu.
O man deje problemos su schemučių spausdinimu išlindo.irgi bijau įkliūti.

Na tikrai geras yra vishitije kartini(rusiškos abc nėr) žurnalas.Kad mamą atleido,tai verysad.gif Bet manau rasi įšeitį,kur spauzdint.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 01, 21:00)
Na tikrai geras yra vishitije kartini(rusiškos abc nėr) žurnalas.Kad mamą atleido,tai verysad.gif Bet manau rasi įšeitį,kur spauzdint.

Tikrai manau rasiu, galvoju ir pati pirkti printerį, bet dar nebaigtas dantų protezavimas, tai dantys svarbiau, o printeris palauks. Turiu kelis ir tavo minėto žurnaliuko numerius, kačiuką tarp aguonų būtent iš ten siuvinėjau. g.gif
Atsakyti
Rosalie>tai aš jau turiu iš kasiulai tų atvirukų su ovaline skyle ,bet vistiek reikia kažkaip pritvirtint kad nenuslinktų tas siuvinėlis,ačiū merginom ,kurios pasiūlė su dvipuse lipnia juostele klijuot ,tik dar pasakykit kur jos pirkti? raštinėse prekėse ar senukuose?ir kokią ,plačią ar siaurą ,tik krašteliams?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 01, 22:26)
tik dar pasakykit kur jos pirkti? raštinėse prekėse ar senukuose?ir kokią ,plačią ar siaurą  ,tik krašteliams?

kur pirkt, negaliu pasakyt, aš ne LT pirkau. bet mano tokia ne labai plati ir nelabai siaura, tai pirmą atviruką klijavau tik iš kraštelių, tai schmoll.gif kitus klijavau jau vos ne per visą darbelį, kad geriau laikytųsi smile.gif
Atsakyti
aišku ,Astulia,ačiū ,bandysiu ieškot platesnės ax.gif
Atsakyti