Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 10 01, 17:40)
O tu prisiregistravus? Drauguose?

prisiregistravau kažkokiu būdu, nes rusiškai nei "bum bum" doh.gif o apie kitokią veiklą tame puslapyje nieko nesusigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 01, 17:56)
prisiregistravau kažkokiu būdu, nes rusiškai nei "bum bum"  doh.gif  o apie kitokią veiklą tame puslapyje nieko nesusigaudau  doh.gif

Gali vesti per google ir tada spausti vertimas- nelabai jis koks, bet suprasti galima
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 01, 17:56)
prisiregistravau kažkokiu būdu, nes rusiškai nei "bum bum"  doh.gif  o apie kitokią veiklą tame puslapyje nieko nesusigaudau  doh.gif

Na manau naktį juk nesiuvinėsi, o ryt ryte aš persiųsiu ir bus viskas OK mirksiukas.gif mirksiukas.gif Taip, kad kantrybės iki ryto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na sugundė Florestina bėgt pardėn pažėt žurnalą Siuv kryž. Ruošiuos Kalėdom,sakau,gal ką rasiu.Nu pažėjau ir padėjau.Nieks nesuvyliojo.Tik nieks neįsižeiskit,bet tikrai tas žurnalas nevertas tokių pinigų. Gal čia mano skonis koks iškreiptas g.gif O gallery.ru reikia atsidaryt to žmogaus psl,kurį nori į draugus, sakysim poniaDvi ir ten paspaust dobavit v druzja.Tik ten rusiškom raidėm. Ir psio.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 01, 18:54)
Na manau naktį juk nesiuvinėsi, o ryt ryte aš persiųsiu ir bus viskas OK  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Taip, kad kantrybės iki ryto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi ne, man tikrai neskubu, kad ir po savaitės ar mėnesio atsiųsi, čia noriu turėti kad "jei kada prireiktų" mirksiukas.gif tokio grožio nesinori pramesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 01, 19:15)
oi ne, man tikrai neskubu, kad ir po savaitės ar mėnesio atsiųsi, čia noriu turėti kad "jei kada prireiktų"  mirksiukas.gif  tokio grožio nesinori pramesti  smile.gif

o tu kas kiek laiko paštą tikrini? Nes aš tai jau seniausiai į paštą tau išsiunčiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už raidelę, paukščiuk smile.gif

Norėjau paklausti, ar normalu, kad skirtuko matmenys yra 97x39 kryželių? Radau tokį laaaabai dimpatišką katinėlių skirtukų rinkinį, tai pasižiūrėjau ant turimos Aidos (berods 16) - toks platus tas skirtukas gaunasi, kažkokia nesąmonė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosalie.: 01 spalio 2009 - 18:42
Jei žadi siuvinėti ant 16 Aidos, tai dydis turėtų būti 15x6 cm- netgi mažokas sakyčiau.
Jei Aida 14- gautųsi 17,9x 7,2 cm. Net ir šitas skirtukas nebūtų nei kiek per didelis.
Atsakyti
user posted image
stai mano darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 10 01, 19:48)
Jei žadi siuvinėti ant 16 Aidos, tai dydis turėtų būti 15x6 cm- netgi mažokas sakyčiau.
Jei Aida 14- gautųsi 17,9x 7,2 cm. Net ir šitas skirtukas nebūtų nei kiek per didelis.

Kažką aš matyt ne taip susižiūrėjau blush2.gif Ačiū už dydžius 4u.gif

Salota8871 - laaabai dailu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2009 10 01, 19:53)
stai mano darbelis  4u.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 01, 19:09)
Na sugundė Florestina bėgt pardėn pažėt žurnalą Siuv kryž. Ruošiuos Kalėdom,sakau,gal ką rasiu.Nu pažėjau ir padėjau.Nieks nesuvyliojo.Tik nieks neįsižeiskit,bet tikrai tas žurnalas nevertas tokių pinigų. Gal čia mano skonis koks iškreiptas  g.gif

aš taip pat parduotuvėj pavarčiau ir nusprendžiau nepirkti. Iki šiol vis įsigydavau, kai naujas išeidavo, nors praktiškai niekada nieko nesiuvinėjau iš jo. tiesiog šiaip žurnalas kaip atgaiva nuo žiūrėjimo į schemas ekrane smile.gif smagu pavartyti.
sutinku, kad žurnalas galėtų būti daug įdomesnis, įvairesnis. kaina lyginant su užsienio žurnalais, žinoma, nedidelė, bet vis vien turinys galėtų būti įvairesnis.
Atsakyti