Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 10 04, 07:33)
dar aš galvojau pradžioj ,kad per daug į tą kondicionierių siūlą pertraukiu,

kas čia per kondicionierius, kam naudojamas? Aš irgi neseniai tik kryžiavojimu susidomėjau, tai man viskas įdomu...
Atsakyti
aš naudoju kondicionierių ,kad siūlas mažiau suktųsi ir painiotųsi ,tikrai galiu pasakyt ,kad painiojasi mažiau ,nors jei ilgas siūlas tai vistiek to neišvengiu ,bet be kondicionieriaus tai iš vis būdavo ragai doh.gif ,be to ir mažiau plūšyja,nes būdavo kol siūlą susiuvinėju tai gale jau jis toks pasišiaušęs,dabar žymiai mažiau,be to nuo siūlo nusiima visokie plaukeliai ir tt,aš katinus turiu ,tai tų plaukų visur prilindę visur,o kai katinai patvarko doh.gif mano siuvinėjimo maišelį(ten sudėti visi darbeliui reikalingi siūlai žirklutės ir tt),tai aplamai tik už galvos griebtis belieka,siūlai būna plaukuoti doh.gif tai man kondicionierius labai patinka thumbup.gif vatoks jis:
http://www.siuvineji...cionierius.html
Atsakyti
sveikutes siuvinetojos smile.gif buvau as apleidusi siuvinejima,bet vel grizau,pradejau nauja darbeli siuvineti,bet siuo metu neturiu fotoaparato,tad savo darbeli asirodysiu kita karta...
jusu darbeliai visu labai grazus ir ispudingi...visos jus esate saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
cia jus buvote uzsiminusios apie siuvinetoju diena,o kada ji yra?nes as apie tokia diena tai pirma karta girdziu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 10 04, 11:06)

cia jus buvote uzsiminusios apie siuvinetoju diena,o kada ji yra?nes as apie tokia diena tai pirma karta girdziu g.gif  ax.gif

Sveika prapuolusi ir atsiradusi biggrin.gif Siuvinėtoju diena XX (spalio 10d.) Jei turi noro, tai aš bandau suorganizuot gathering.gif Bet kažkaip vangiai visos reaguoja...... g.gif g.gif g.gif Tikslesnę informaciją (jei norėsi mirksiukas.gif ) parašysiu į až.....
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 04, 12:20)
Sveika prapuolusi  ir atsiradusi biggrin.gif Siuvinėtoju diena XX (spalio 10d.) Jei turi noro, tai aš bandau suorganizuot  gathering.gif Bet kažkaip vangiai visos reaguoja......  g.gif  g.gif  g.gif  Tikslesnę informaciją (jei norėsi  mirksiukas.gif ) parašysiu į až.....

Kad aš gyvenčiau klaipedoj ...
O šiap, labai laukiu, XX dienos wub.gif wub.gif
Visa diena tik siuvinesiu .. dry.gif dry.gif dry.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2009 10 03, 19:25)
Dovana labai mielai porai smile.gif

bigsmile.gif labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
na va ,pabaigiau savo aguonas,vietoj tų nelemtų prancūzų prisiuvau karoliukus,manau,visai jie čia tinka,išskalbiau išlyginau ir šiandien nešiu padovanot,tikriausiai draugė liks patenkinta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 04, 12:15)
na va ,pabaigiau savo aguonas,vietoj tų nelemtų prancūzų prisiuvau karoliukus,manau,visai jie čia tinka,išskalbiau išlyginau ir šiandien nešiu padovanot,tikriausiai draugė liks patenkinta blush2.gif

Super thumbup.gif Labai mielas darbas 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Stai mano ugio matuokle ..
Medziaga: Aida 11
Siulai: DMC 21 spalva
Dydis: 90x382 kryziukai

Pradeta 2009 09 07
Baigta 2009 09 30

matuokle

siuvineta ne kasdien ... savaite buvo pertrauka nes sunelis sirgo doh.gif

cia is arciau user posted image

nepykit kad nelyginta dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 04 spalio 2009 - 12:02
egliuchiux>wow, na ir tempai pas tave doh.gif
Grazu, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 10 04, 13:00)
egliuchiux>wow, na ir tempai pas tave doh.gif
Grazu, man patinka thumbup.gif

istikruju tai letai judejau .. mazasis neleidzia daug siuvinet .. doh.gif i diena po 1-2h siuvinedavau ir ne kasdien..
Atsakyti