Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

RUDENĖLIS

user posted image

MEDŽIAGOS:

Aida:
Apačioj išilgai yra 7 kadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.

Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.

Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79

evenweave ir linas

28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.

28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us/
1. Įeiname į http://load.imageshack.us/
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!

ADATOS:
Teorijoje raso, kad ant 14 Aidos tinka siuvinejimo adata Nr.24 arba Nr.26.
Kuo storesne adata, tuo mazesnis jos numeris.
8 Aida tinka Nr.22 adata
11 Aida - Nr.24
14 Aida - Nr.26
16 Aida - Nr.26 arba 28
18 Aida - Nr.26 arba 28
22 Aida - Nr.28

76tema
http://www.supermama...howtopic=487629
75 TEMA

SCHEMŲ PAIEŠKA

SIŪLŲ KONVERTERIS

DARBELIŲ RĖMINIMAS

KNYGELIŲ APTRAUKIMAS MEDŽIAGA
Atsakyti
Merginos ,išliko toks klausimas dabar ,o kuo priklijuojat prie atviruko tą išsiuvinėtą paveiksliuką? Lipalu ? Kokia abipuse lipnia juostele ar dar kažkuo ypatingu?..Vat prisiruošiau siuvinėt ,o iki galo visko neišsiaiškinau,gal galit pasakyt? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galite kuri man atsiųsti tas gražiąsias raideles "U" "T" "S" , man antivirusinė neleidžia daugumos dump.ru schemelių parsisiųsti help.gif cray.gif o šių būtent irgi neleidžia verysad.gif (tita7@zebra.lt) labai labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 10 01, 13:20)
Merginos ,išliko toks klausimas dabar ,o kuo priklijuojat prie atviruko tą išsiuvinėtą paveiksliuką? Lipalu ? Kokia abipuse lipnia juostele ar dar kažkuo ypatingu?..Vat prisiruošiau siuvinėt ,o iki galo visko neišsiaiškinau,gal galit pasakyt? blush2.gif  blush2.gif

aš dvipuse lipnia juostele klijavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 01, 13:24)
Mergaitės, gal galite kuri man atsiųsti tas gražiąsias raideles "U" "T" "S" , man antivirusinė neleidžia daugumos dump.ru schemelių parsisiųsti  help.gif  cray.gif o šių būtent irgi neleidžia  verysad.gif  (tita7@zebra.lt) labai labai ačiū  4u.gif
Papildyta:

aš dvipuse lipnia juostele klijavau  mirksiukas.gif

Jei niekas neatsiųs, tai rytoj galėsiu persiųst aš, nes dabar darbe iki rytojaus ryto mirksiukas.gif Duok žinia į až. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 01, 13:24)
Mergaitės, gal galite kuri man atsiųsti tas gražiąsias raideles "U" "T" "S" , man antivirusinė neleidžia daugumos dump.ru schemelių parsisiųsti  help.gif  cray.gif o šių būtent irgi neleidžia  verysad.gif  (tita7@zebra.lt) labai labai ačiū  4u.gif

Pasiimk iš čia
Atsakyti
Mergytes, arteja Kaledos ,galbut jau susiruoset siuvineti Kaledinius atvirukus ir pan. Turiu DMC light effects siuliuku (metalizuoti) po 2,5 Lt 4u.gif Kreiptis i a.z
Atsiprasau uz off topic'a 4u.gif
Atsakyti
Man irgi S raidelės reiktų, bet rusiškai nesigaudau visai, bandžiau viską iš eilės spausti, bet nieko neišeina blush2.gif Gal kas pagelbėtumėte, esu.saule@gmail.com
Atsakyti
o man atsiuntė per 3 dienas... t.y. 29d. (vakare) padariau užsakyma , 30d. pervedžiau pinigėlius, o šiandien ryte siuntinukas jau pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 01, 15:15)
o man atsiuntė per 3 dienas... t.y. 29d. (vakare) padariau užsakyma , 30d. pervedžiau pinigėlius, o šiandien ryte siuntinukas jau pas mane  biggrin.gif

Pirma karta ir man per pora dienu pristate, o si karta gal neturi kazkokiu prekiu g.gif Nieko palauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 01, 13:48)

man čia nieko nerodo, vieni failai užrakinti o kitų nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 01, 18:31)
man čia nieko nerodo, vieni failai užrakinti o kitų nerodo  g.gif

tai kadd tas rusiškas psl dar tvarkosi bent jau iki spalio 5d. mirksiukas.gif , o jei nori užrakintus pamatyt, teks registuotis ir tikriausiai į draugus prašytis
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 01, 17:31)
man čia nieko nerodo, vieni failai užrakinti o kitų nerodo  g.gif

O tu prisiregistravus? Drauguose?
Atsakyti