Paskutiniu metu nesusitariu niekaip su duonele

nesuprantu, kas negerai. Miltų nepakeičiau, mielių taip pat. Kiekiai nesiskiria, o duonelė kaip sukrenta, taip sukrenta

Kepa, iškyla, o kai kepimas persirita per 30 min op ir sukrenta. Nesuprantu, kame bėda

Skonis, žinoma, nepasikeičia, bet norėtųsi, kad ir išvaizda būtų gražesnė. Bandžiau mielių vos vos daugiau įdėti - sukrenta ir tada trupa velniškai.. pamažint bandžiau, tai mažai pakyla. Jau neatidarinėju, vistiek tas pats.
Gal galit kokį patarimą ar pasiūlymą "mestelėt"? Niekaip nerandu sprendimo būdo
Paskutiniu metu - tai gal kai atšalo namuose? Kažkur buvau radusi, kad aplinka irgi turi įtakos kepimui, jei šalta, produktus reikia dėti truputį šiltesnius, jei karšta - galima vėsesnius. O ir drėgmė kambariuose didesnė šiuo metu