biski pasimakalavo tekstas
pagalvojau, kad galit nesuprast kokios tos moliugu tyres reiketu.... Tai as paverdu gabaliukus, nukosiu ir sutrinu. Vat tokia virta tyre naudoju.
QUOTE(Mrs. R @ 2009 10 08, 16:59)
biski pasimakalavo tekstas
pagalvojau, kad galit nesuprast kokios tos moliugu tyres reiketu.... Tai as paverdu gabaliukus, nukosiu ir sutrinu. Vat tokia virta tyre naudoju.
pagalvojau, kad galit nesuprast kokios tos moliugu tyres reiketu.... Tai as paverdu gabaliukus, nukosiu ir sutrinu. Vat tokia virta tyre naudoju.
O, pačiu laiku, o tai stovi moliūgas ir nesulaukia kada bus suvartotas.
QUOTE(Mrs. R @ 2009 10 08, 15:04)
Rudeninė moliūgų duona
Receptas:
(puodelis - 200ml)
3/4 p šilto pieno
1 p moliūgo tyrės
70g tirpinto ar labai minkšto sviesto
3 (+1 pagal poreikį) p. miltų
1 a š druskos
1 a š cukraus
1 v š šviežių ar džiovintų petražolių
1 v š kapotų svogūno laiškų ar smulkinto džiovinto svogūno
2,5 a š sausų mielių
1 a š juodgrūdės pabarstymui ant viršaus
Iš produktų suminkyti mielinę tešlą (išskyrus juodgrūdę). Jai pakilus, viršų supjaustyti įstrižomis juostelėmis, nuglostyti šlapiomis rankomis ir pabarstyti juodgrūde. Kepti 30min 180 laipsnių orkaitėje.
Arba paprastai kepti duonkepėje Normal programa.
Duonelė minkšta, labai kvapni, smulkiai porėta, drėgna, netrupanti.
Dzhina - man kazkaip kvietines kruopytes nelabai jauciasi duonoj, net nesimato, galima sakyt, aisku poveiki savo duoda, jei norisi rupesnes duonos. Pirkdavau avizu kruopu (maciau Iki), jas mirkydavau, dedavau i duona. Juolab, kad avizu miltu ner, tai labai gerai paivairinimui.
margareta - i rauga ipilk daugiau vandens, jei labai kieta gavosi. As maisau tokia kietoka, nuo sauksto pakracius drimbancia gabalais.
kepiau duonkepej kugeli - biski per daug pridejau teslos, virsus nedakepe kt kart kepsiu puse porcijos, juolab, kad tokio kiekio mums uzteks.
Skanu valgyti vieną, su sviestu, lydytu sūreliu. Puikiai tinka prie trintų sriubų.
Receptas:
(puodelis - 200ml)
3/4 p šilto pieno
1 p moliūgo tyrės
70g tirpinto ar labai minkšto sviesto
3 (+1 pagal poreikį) p. miltų
1 a š druskos
1 a š cukraus
1 v š šviežių ar džiovintų petražolių
1 v š kapotų svogūno laiškų ar smulkinto džiovinto svogūno
2,5 a š sausų mielių
1 a š juodgrūdės pabarstymui ant viršaus
Iš produktų suminkyti mielinę tešlą (išskyrus juodgrūdę). Jai pakilus, viršų supjaustyti įstrižomis juostelėmis, nuglostyti šlapiomis rankomis ir pabarstyti juodgrūde. Kepti 30min 180 laipsnių orkaitėje.
Arba paprastai kepti duonkepėje Normal programa.
Duonelė minkšta, labai kvapni, smulkiai porėta, drėgna, netrupanti.
Dzhina - man kazkaip kvietines kruopytes nelabai jauciasi duonoj, net nesimato, galima sakyt, aisku poveiki savo duoda, jei norisi rupesnes duonos. Pirkdavau avizu kruopu (maciau Iki), jas mirkydavau, dedavau i duona. Juolab, kad avizu miltu ner, tai labai gerai paivairinimui.
margareta - i rauga ipilk daugiau vandens, jei labai kieta gavosi. As maisau tokia kietoka, nuo sauksto pakracius drimbancia gabalais.
kepiau duonkepej kugeli - biski per daug pridejau teslos, virsus nedakepe kt kart kepsiu puse porcijos, juolab, kad tokio kiekio mums uzteks.
Skanu valgyti vieną, su sviestu, lydytu sūreliu. Puikiai tinka prie trintų sriubų.
Oi kaip skaniai atrodo! Tikrai pabandysiu. Dėkui už receptą.
Mrs. R, geras receptas, galima vietoj moliūgo dėt ir cukiniją, patisoną...
QUOTE(Mrs. R @ 2009 10 08, 15:04)
Rudeninė moliūgų duona
kepiau duonkepej kugeli - biski per daug pridejau teslos, virsus nedakepe kt kart kepsiu puse porcijos, juolab, kad tokio kiekio mums uzteks.
kepiau duonkepej kugeli - biski per daug pridejau teslos, virsus nedakepe kt kart kepsiu puse porcijos, juolab, kad tokio kiekio mums uzteks.
duonyte gardziai atrodo
o del kugelio nesugalvociau ))))
laba diena,
norejau padalinti savo atradimu, kas skaitot lenkiskai
http://www.chleb.info.pl/?id=31
labai fainas psl, ta moteriske duonos maniake, renka receptukus ir kepa duonele ir viso pasaulio...gal ka nors rasit ideju ir sau jei nelabai seksis suskaityti duokit zinia padesiu
norejau padalinti savo atradimu, kas skaitot lenkiskai
http://www.chleb.info.pl/?id=31
labai fainas psl, ta moteriske duonos maniake, renka receptukus ir kepa duonele ir viso pasaulio...gal ka nors rasit ideju ir sau jei nelabai seksis suskaityti duokit zinia padesiu
Laba diena
Bandau ir as toliau su nauju inamiu t.y. duonkepe draugautis jau gaunas nezinau kieno patarimas, kad jei ka, reik ziuret kaip minko tesla ir kad turi but gumuliukas, tai stebuklinagas, daba jau visada gaunas Sio ryto rezultatas - saldi duona pagal duonkepes instrukcija. kad ir be jokiu priedu bet vis tiek skani
Bandau ir as toliau su nauju inamiu t.y. duonkepe draugautis jau gaunas nezinau kieno patarimas, kad jei ka, reik ziuret kaip minko tesla ir kad turi but gumuliukas, tai stebuklinagas, daba jau visada gaunas Sio ryto rezultatas - saldi duona pagal duonkepes instrukcija. kad ir be jokiu priedu bet vis tiek skani
o man mano duonkepes receptai nepatinka... ten tik su mielem ir kiek bandziau nera taip skanu kaip cia ideti receptai
kepu duonas tik su naminiu raugu, o su mielem batona ir varskes pyraga
kepu duonas tik su naminiu raugu, o su mielem batona ir varskes pyraga
man taip pat nepatinka duonkepes receptai, kepiau, tai duona sausa ir sprangi kazkokia gaunasi.
vakar kepiau rugine duona kur skonis kaip "mociutes" duonos dabar net nezinau kieno cia receptas, bet duona super skani, tikrai kepsiu dar...
mano raugas jau isrugo normaliai tuoj i stiklaini netilps rek uzminkyti tesla duonai..gal galit parekomenduoti koki recepta su nautraliu raugu?
vakar kepiau rugine duona kur skonis kaip "mociutes" duonos dabar net nezinau kieno cia receptas, bet duona super skani, tikrai kepsiu dar...
mano raugas jau isrugo normaliai tuoj i stiklaini netilps rek uzminkyti tesla duonai..gal galit parekomenduoti koki recepta su nautraliu raugu?
QUOTE(Margareta @ 2009 10 11, 09:09)
man taip pat nepatinka duonkepes receptai, kepiau, tai duona sausa ir sprangi kazkokia gaunasi.
vakar kepiau rugine duona kur skonis kaip "mociutes" duonos dabar net nezinau kieno cia receptas, bet duona super skani, tikrai kepsiu dar...
mano raugas jau isrugo normaliai tuoj i stiklaini netilps rek uzminkyti tesla duonai..gal galit parekomenduoti koki recepta su nautraliu raugu?
vakar kepiau rugine duona kur skonis kaip "mociutes" duonos dabar net nezinau kieno cia receptas, bet duona super skani, tikrai kepsiu dar...
mano raugas jau isrugo normaliai tuoj i stiklaini netilps rek uzminkyti tesla duonai..gal galit parekomenduoti koki recepta su nautraliu raugu?
Pirmam puslapyje yra daug receptuku su naminiu raugu, reikia tik išsirinkti
laba vakara
dar nieko nekepu, intensyviai taupau pinigeli duonkepei gal patarsit kokia labiausiai verta
dar nieko nekepu, intensyviai taupau pinigeli duonkepei gal patarsit kokia labiausiai verta
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 11, 23:03)
laba vakara
dar nieko nekepu, intensyviai taupau pinigeli duonkepei gal patarsit kokia labiausiai verta
dar nieko nekepu, intensyviai taupau pinigeli duonkepei gal patarsit kokia labiausiai verta
Sveika ankstenėje kažkurioje temoje merginos apie tai kalbėjo - tai ne viena sakė, kad nereikia brangios, kad būtų gera Nors viskas priklauso nuo Tavo norų ir poreikių (kokios programos Tau bus reikalingos). Aš pirkau kenwood ir esu ja patenkinta (gal būčiau pirkusi ir dar pigesnę, tačiau ne mažesnio nei 1 kg svorio kepaliuko, bet neradau, nes man reikėjo čia ir dabar ). Tiesa, ją gavau su akcija. Bet tikrai ne visas programas naudoju. Man reikalingos - pagrindinė, greita, prancūziška, džemo ir tešlos gamybai Dabar pradėjau dar naudot pilno grūdo