QUOTE(Lukrecij@ @ 2009 10 05, 20:36)
Merginos ka daryti kad iskeptos duonos pluta nebutu kieta?
iškepus duonelei, leidžiu dar kokias 10min pastovėti, tuomet išimu iš kubilėlio ir dedu į maišiuką - plutelė būna minkštut minkštutėlė
QUOTE(Lung @ 2009 10 04, 14:25)
Dar truputį pasigirsiu
Neturėjau patogaus miltų sijoklio, naudojau paprastą didesnį sietelį, nepatogu - miltai pro šalį vis byrėjo. Per ebay atsisiunčiau va tokį superinį daikčiuką:
Labai patogu, tiesa netinka rupiems miltams. Bet smulkius sijoja greitai, tiksliai ir labai gražiai. Gal kitoms ir ne naujiena, bet man tai buvo atradimas
O dar vienas atradimas:
va čia galima nusipirkti Kaune. Ir pigiau nei man gavosi su siuntimu
Rekomenduoju
ne į duonos temą, bet prie progos aš ir tuo pačiu parekomenduosiu superinį daikčiuką - labai praverčia kai reikia kalnus obuolių išvalyti, viens du ir sėklytės pašalintos, šiais metais šis įrankis man buvo didis pagalbininkas verdant obuolienę. Tiesa pasakius aš net nežinojau, kad tokie yra, čia MB nupirko