Sveikutes,
Noriu ir as i Jusu kompanija
Duokepe isigijau panasiu laiku, kaip ir Nerute. Vis paskaitinedavau, bet rasyt nedrisau. O siandien atsiriso, pamacius kiek vakar kepejeliu kepe majonezine. As ir vakar ja kepiau Gavosi labai skani, puri, nesukrito. Tokia plona ir skani plutele, niammm Tik labai jau greit ji isgaravo. Is kilogramo siandien ryte radau tik maza kriauksleli
Beje, svogunus dejau kepintus. Krapu nedejau, nes didzioji mano seimos dalis pries juos
Kukuruzu miltus pirkau Hiper Rimi
QUOTE(letuciux @ 2009 11 10, 00:41)
O aš pasidžiaugsiu, kad iš antro karto panašu, kad užaugo raugas. Ryt gal galėsiu bandyt keptis ruginę duoną Palinkėkit sėkmės.
Sėkmės, sėkmės, sėkmės! Tik būtinai papasakot kaip sękėsi!
QUOTE(letuciux @ 2009 11 10, 00:41)
O aš pasidžiaugsiu, kad iš antro karto panašu, kad užaugo raugas. Ryt gal galėsiu bandyt keptis ruginę duoną Palinkėkit sėkmės.
Sėkmės ir informuok kaip sekėsi
letuciux, sėkmės ir būtinai parašyk kaip seksis
vakare-tyla, sveika prisijungusi Labai malonu kad mūsų būrys pildosi
vakare-tyla, sveika prisijungusi Labai malonu kad mūsų būrys pildosi
Vakare
kas dėl mamytės duonelės... man ji puikiai iškepdavo duonkepėj per valandą... na būdavo kai labai iškyla, net atsiremia į viršų - tai jau ta viršų tiesiog ir nupjaudavau (nevalgydavom)... Jaučiau labiau iškildavo jei plikinio būdavo šiek tiek daugiau arba kai į dėdavau obuolienės arba serbentų džemo...
ir dar - man ji pati pati skaniausia buvo, kai mieles keičiau naminiu raugu raugo beveik vieną puodelį, miltų "iš akies", bet kepdavau tada jau orkaitėj... nes jaučiu toks kepaliukas nebūtų tikrai tilpęs duonkepėj
ir dar - man ji pati pati skaniausia buvo, kai mieles keičiau naminiu raugu raugo beveik vieną puodelį, miltų "iš akies", bet kepdavau tada jau orkaitėj... nes jaučiu toks kepaliukas nebūtų tikrai tilpęs duonkepėj
Aciu uz silta priemima
As siandien ir vel kepu majonezine duonele, nes neliko vakar keptos
Merginos, o jus ir kepimo miltelius, ir mieles bei kitus produktus perkate is delonos ar kur kitur?
As siandien ir vel kepu majonezine duonele, nes neliko vakar keptos
Merginos, o jus ir kepimo miltelius, ir mieles bei kitus produktus perkate is delonos ar kur kitur?
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 11 10, 18:17)
Dauguma perka DeLonoj mielės, salyklą..., rupaus malimo miltus(žada asortimentą dar pildyt ), kaunietės pvzd. gali iš gamyklos salyklą nupirkt, bet geriausia vienoj vietoj apsiprekint
Vakare mieles as delonoj jamiau o kepimo milteliai irgi dedas? dar nekepiau nieko su kepimo milteliais lyg nepamenu ar i keksa dejosi
majonezines dar nekepiau kepiau is moulinex receptu greita duona, na bulka bet tokia skani BALTA gavos, ta pacia uzdejau su ilgu kepimu nu ir ne tokia balta, bet pakilus biski daugiau nors mieliu maziau per pus dejau
majonezines dar nekepiau kepiau is moulinex receptu greita duona, na bulka bet tokia skani BALTA gavos, ta pacia uzdejau su ilgu kepimu nu ir ne tokia balta, bet pakilus biski daugiau nors mieliu maziau per pus dejau
QUOTE(Nerutė @ 2009 11 10, 18:43)
Vakare mieles as delonoj jamiau o kepimo milteliai irgi dedas? dar nekepiau nieko su kepimo milteliais lyg nepamenu ar i keksa dejosi
Su kepimo milteliais labai skani airiška duona
As keksus kepu su kepimo milteliais
ruosiuos kept mamytes duonele, tai klausimu turiu
ar tikrai ten reikia 2 SAUKSTU mieliu???
ir ar tikrai reikia pirma su maisymo paskui kepimo progrmama? ar galima uzdet na ta ilgaji kepima kur ir sumaiso ir kildina ir paskui kepa
ar tikrai ten reikia 2 SAUKSTU mieliu???
ir ar tikrai reikia pirma su maisymo paskui kepimo progrmama? ar galima uzdet na ta ilgaji kepima kur ir sumaiso ir kildina ir paskui kepa