QUOTE(nataliuncik @ 2009 11 09, 18:40)
Turi tikt, tik juos gal geriau tada užplikyk, minkštesni bus

Dar skani gaunasi miežinė duona, sausainiai, man skanu, tik lupenų daug, tai juos kiek galėjau perrenku ir sumalu, kad ne taip jaustųsi ir dar nupirkau papildomai, smulkiu miežiniu miltu ir maišau juos su rupiais, kurios pas Lung pirkau ir visai gerai gaunasi
O smulkius kur pirkot?
QUOTE(dzhina @ 2009 11 09, 19:20)
o tai svogunus dedat nekeptus, zalius? as irgi vakar pamirsau ideti...
Keptus būčiau dėjus, bet kai atsiminiau, kept nebebuvo prasmės
QUOTE(mama_Greta @ 2009 11 09, 20:24)
O man "mamytės duona" ir už Palangos žymiai skanesnė

superinė

tik tiek kad sunkokai minkosi, reikia daugiau darbo įdėti nei šiaip sumesti viską į duonkepę, bet rezultatas tikrai vertas pastangų.
Man irgi skanesnė. O duonkepėje kepat? Kiek laiko?
QUOTE(Margareta @ 2009 11 09, 21:52)
aciu uz nuoroda

paskaiciau tai tikrai nemazas kepalas turetu buti ir mieliu tikrai 2 saukstai?
Aš dedu viską pagal receptą.