QUOTE(Frekė @ 2009 11 07, 17:17)
mano pagaliau normaliai iskepta duonele
ne is pokelio ne is misinio beveik pagal recepta
kepiau pagal Delonoje esanti juodos duonos recepta tik nedejau raugo ir salyklo. tai ziu ir iskilo ir issimaise nors maisyt padejau seimininkutei
pastebejau kad duona su raugu supelyja viena jos nesuvalgau... o vyrui ji per rugsti... ka veikt su beveik pilnu pokeliu to raugo
na nearkli kainavo
maisiau rupius ruginius su kvietiniais 550 tai reiks dar pirmos rusies nusipirkt nes sie pagal aprasyma duonai kaip ir netinka
ruginius miltus uzpyliau karstu vandeniu ir apmaisiau. palikau pastovet tada sudejau viska kas pagal recenta aliejus druska cukrus mieles mieliu idejau daugiau nes nebedejau raugo... ai ir dar veliau ipyliau gal 5 valgomus saukstus vandens... visgi truko... tai va bus viena is mano kepamu duoneliu nes man ji tikrai patinka dar bandysiu juoda daryt... gal be raugo bus skanesne
bet kai kilo tesla ji buvo iskilusi dar labiau... bet kepant sukrito iki tokio lygio. kazi cia gerai ir nevyt dievo medin ar visgi vyt nes permazai pakilusi?
Ne, ne per mažai, puikiai pakilo, čia gi su ruginiais miltais. O sukrito dėl tu papildomų šaukštų vandens, nes tešla su ruginiais miltais skiriasi nuo kvietinės
Galėjai koki šaukštą majonezo įdėt, bet ne vandens
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.