QUOTE(Nerutė @ 2009 11 04, 21:15)
nu nelabai isejo skani plyta bet skonis tai geras tik purumo nulis
nu jo, alia torto namuos vis tiek reiks, bet as juos irgi pati kepu ir jis juos irgi labai vertina tad teks abiem pluset ir man ir duonkepei
nu jo, alia torto namuos vis tiek reiks, bet as juos irgi pati kepu ir jis juos irgi labai vertina tad teks abiem pluset ir man ir duonkepei
Kad ruginė duona butu puresne, reikia daugiau palaikyt tešlą užmaišyta, pakildint, bet rugine niekada taip nepakils kaip kvietinė
QUOTE(grange @ 2009 11 04, 21:22)
http://s87.photobuck...icture001-2.flv
kas netingit, pažiūrėkit,nufilmavau čia truputį,dariau dabar duoną, nu sukos sukos man tas kamuoliukas, bet jis toks nu kaip čia pasakyt, kietas, nu ta tešla nebesimėto inde, ar taip turi būt,ar kaip čia? nes pirmą kart tai taip nesusisuko ir taip kai bandžiau smeigt su plastikine ta mentele, nelabai dalintis norėjo.
kas netingit, pažiūrėkit,nufilmavau čia truputį,dariau dabar duoną, nu sukos sukos man tas kamuoliukas, bet jis toks nu kaip čia pasakyt, kietas, nu ta tešla nebesimėto inde, ar taip turi būt,ar kaip čia? nes pirmą kart tai taip nesusisuko ir taip kai bandžiau smeigt su plastikine ta mentele, nelabai dalintis norėjo.
Ir kas tau nepatiko? Labai gražus pagrandukas, o kam tu norėjai dalint, nelabai supratau
QUOTE(segtukas @ 2009 11 05, 12:19)
Na ruginiai miltai sunkiau maišosi ir kyla. Be raugo, sauso salyklo neišsikepčiau duonytės - juodos. Ji tankesnė nei balta ir turi būti. Man nekilo ir balta, kai mielės buvo pasenę.
Taigi čia atradau pačius skaniausius receptukus. Taip ir varau pakaitom: juodą, su pomodorais dar įdedu tarkuoto avokado, ir prancūzišką, keksus. Ach kad dar orkaitė keptų, tai ir formas kepiniams keisčiau.
Ačiū visoms , kad netingite dalintis savo patirtimi.
Taigi čia atradau pačius skaniausius receptukus. Taip ir varau pakaitom: juodą, su pomodorais dar įdedu tarkuoto avokado, ir prancūzišką, keksus. Ach kad dar orkaitė keptų, tai ir formas kepiniams keisčiau.
Ačiū visoms , kad netingite dalintis savo patirtimi.
Mums visiems labai malonu skaityt tokius postus