QUOTE(Elika @ 2009 11 03, 09:08)
O kas tas pesto?

jaučiuos truputi neišmanėlė, nes nežinau kas čia per daiktas
QUOTE(grange @ 2009 11 03, 11:58)
itališkas padažas makaronams iš bazilikų, aliejaus, riešutų (nežinau lt pavadinimo pine) ir kas ten dar dedas, česnakas berots , parmezanas. na čia tas žaliasis, dar yra ir raudonas. labai saknu su vieštiena, grietinėle tuo padažu ir makaronais. pagooglink,foto bus daug.
Jo, toks žalias padažas, kurio pagrindinė dalis bazilikas, alyvuogių aliejus, Romano arba parmezano sūris, alyvuogės, kedro riešutai ir dažnai ančiuviai. Raudonas būna su džiov. pomidorais. Aš tai jį valgau su viskuo - makaronais, įdarytom paprikom, kotletais, sumuštiniais, nes dievinu baziliką.