Laba
Aciu nataliuncik uz nauja tema
vis dar svajoju kada prisesti ir nusikopinti visus receptus i worda tik reiks kompo HDD pasikeist...
pasidariau ir kvietini rauga tai dabar su juo kepu sviesia duonele, su ruginiu raugu - juoda, o su mielem - batona
QUOTE(Margareta @ 2009 10 04, 09:29)
dar turiu klausima apie si recepta
Sveikuolių duona
ar cia tik 250g miltu? tikrai ne per mazai? nes vandens tai atrodo daugokai
Sveikuolių duona
ar cia tik 250g miltu? tikrai ne per mazai? nes vandens tai atrodo daugokai
Taip, tiek, nes selenu ir dribsniu daug gaunasi, užmaišysi tešlą, pamatysi
QUOTE(Lung @ 2009 10 04, 13:25)
Dar truputį pasigirsiu Neturėjau patogaus miltų sijoklio, naudojau paprastą didesnį sietelį, nepatogu - miltai pro šalį vis byrėjo. Per ebay atsisiunčiau va tokį superinį daikčiuką:
Labai patogu, tiesa netinka rupiems miltams. Bet smulkius sijoja greitai, tiksliai ir labai gražiai. Gal kitoms ir ne naujiena, bet man tai buvo atradimas O dar vienas atradimas: va čia galima nusipirkti Kaune. Ir pigiau nei man gavosi su siuntimu Rekomenduoju
Labai patogu, tiesa netinka rupiems miltams. Bet smulkius sijoja greitai, tiksliai ir labai gražiai. Gal kitoms ir ne naujiena, bet man tai buvo atradimas O dar vienas atradimas: va čia galima nusipirkti Kaune. Ir pigiau nei man gavosi su siuntimu Rekomenduoju
Sveikinu su geru pirkiniu
QUOTE(dzhina @ 2009 10 04, 15:39)
Laba
Aciu nataliuncik uz nauja tema
vis dar svajoju kada prisesti ir nusikopinti visus receptus i worda tik reiks kompo HDD pasikeist...
pasidariau ir kvietini rauga tai dabar su juo kepu sviesia duonele, su ruginiu raugu - juoda, o su mielem - batona
Aciu nataliuncik uz nauja tema
vis dar svajoju kada prisesti ir nusikopinti visus receptus i worda tik reiks kompo HDD pasikeist...
pasidariau ir kvietini rauga tai dabar su juo kepu sviesia duonele, su ruginiu raugu - juoda, o su mielem - batona
Šaunuolė, dabar tik kept kept kept
QUOTE(laurechka @ 2009 10 03, 18:44)
ledum, aŠ kiek esu pirkus, tai esu pirkus Original (ta prasme be rasinkų ir t.t.). Aš kai jų nelabai mėgėja, tai nepasigendu Airiška ruda sodos duona
Labai ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Lung @ 2009 10 04, 14:25)
Labai patogu, tiesa netinka rupiems miltams. Bet smulkius sijoja greitai, tiksliai ir labai gražiai. Gal kitoms ir ne naujiena, bet man tai buvo atradimas O dar vienas atradimas: va čia galima nusipirkti Kaune. Ir pigiau nei man gavosi su siuntimu Rekomenduoju
Čia MB draugo parduotuvė. Buvau pamiršus, kad pas jį gali būti reikalingų daikčiukų.
O aš miltų nesijoju, taip supilu. Ar priduoda purumo ? Labai mielas žaisliukas.
QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 04, 17:54)
tai gal galetumet man pasakyti kaip atseiketi 50g avižiniu dribsnių ir
50g sėlenų nes svarstykliu neturiu kiek cia gaunasi saukstais ar mililitrais?
QUOTE(Margareta @ 2009 10 04, 18:49)
tai gal galetumet man pasakyti kaip atseiketi 50g avižiniu dribsnių ir
50g sėlenų nes svarstykliu neturiu kiek cia gaunasi saukstais ar mililitrais?
50g sėlenų nes svarstykliu neturiu kiek cia gaunasi saukstais ar mililitrais?
kai busiu namie tada pasversiu ir pamatuosiu, bet selenu labai daug bus
QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 04, 18:58)
kai busiu namie tada pasversiu ir pamatuosiu, bet selenu labai daug bus
buciau labai dekinga o cia nieko blogo jei bus daug tu selenu ir dar patys miltai rupus su selenom?
Sveiki,
skaitinejau jusu tema na ir pati rasau, ar priimsit i savo buri?
jau kuris laikas kepu duona, ekspermentuoju, nededu nieko kildimui tik namini rauga,bandau kepti pusiau tamsia ir sviesia duona,na kiekvienas kartas istisas laukimas bet smagu kai pasidarai kai ka pati,
dabar ir laukiu kol iskeps duonele, tiesa kepu orkaiteje, iseina 5-6 kepaliukai, tiesa balta duona daugiau ir greiciau kyla pastebejau,
na o jus saunuoles tiek receptuku paraset kad net akys raibsta
asdar naujoke manau patarsit man kai ko nezinosiu
skaitinejau jusu tema na ir pati rasau, ar priimsit i savo buri?
jau kuris laikas kepu duona, ekspermentuoju, nededu nieko kildimui tik namini rauga,bandau kepti pusiau tamsia ir sviesia duona,na kiekvienas kartas istisas laukimas bet smagu kai pasidarai kai ka pati,
dabar ir laukiu kol iskeps duonele, tiesa kepu orkaiteje, iseina 5-6 kepaliukai, tiesa balta duona daugiau ir greiciau kyla pastebejau,
na o jus saunuoles tiek receptuku paraset kad net akys raibsta
asdar naujoke manau patarsit man kai ko nezinosiu
QUOTE(Margareta @ 2009 10 04, 19:08)
buciau labai dekinga o cia nieko blogo jei bus daug tu selenu ir dar patys miltai rupus su selenom?
Tiesiog žinau kiek yra 50g sėlenų, o dėl miltų su sėlenom net nežinau, čia tada reikia kažko mažint
QUOTE(Lukrecij@ @ 2009 10 04, 21:44)
Sveiki,
skaitinejau jusu tema na ir pati rasau, ar priimsit i savo buri?
jau kuris laikas kepu duona, ekspermentuoju, nededu nieko kildimui tik namini rauga,bandau kepti pusiau tamsia ir sviesia duona,na kiekvienas kartas istisas laukimas bet smagu kai pasidarai kai ka pati,
dabar ir laukiu kol iskeps duonele, tiesa kepu orkaiteje, iseina 5-6 kepaliukai, tiesa balta duona daugiau ir greiciau kyla pastebejau,
na o jus saunuoles tiek receptuku paraset kad net akys raibsta
asdar naujoke manau patarsit man kai ko nezinosiu
skaitinejau jusu tema na ir pati rasau, ar priimsit i savo buri?
jau kuris laikas kepu duona, ekspermentuoju, nededu nieko kildimui tik namini rauga,bandau kepti pusiau tamsia ir sviesia duona,na kiekvienas kartas istisas laukimas bet smagu kai pasidarai kai ka pati,
dabar ir laukiu kol iskeps duonele, tiesa kepu orkaiteje, iseina 5-6 kepaliukai, tiesa balta duona daugiau ir greiciau kyla pastebejau,
na o jus saunuoles tiek receptuku paraset kad net akys raibsta
asdar naujoke manau patarsit man kai ko nezinosiu
Sveika prisijungusi
as cia svieziai iskepta duonos kepeja uzversiu jus klausimais
kepiau duonele is moulinex'o receptu
receptas tokis: 750g
Aliejaus 2 a.s.
Vanduo 290ml
Druska 1.5 a.s.
Cukrus 2 a.s.
Miltai 500g (maisiau rupius kvietinius su ruginiais 1600D)
Mieles 1 a.s.
dar savo nuoziura dejau sulegrazu, riesutu...
bet man duona gaunsi sausa tokia, trupanti ir truputi presko skonio
ka daryti ar ko deti kad ji butu slapesne ir riebesne?
kepiau duonele is moulinex'o receptu
receptas tokis: 750g
Aliejaus 2 a.s.
Vanduo 290ml
Druska 1.5 a.s.
Cukrus 2 a.s.
Miltai 500g (maisiau rupius kvietinius su ruginiais 1600D)
Mieles 1 a.s.
dar savo nuoziura dejau sulegrazu, riesutu...
bet man duona gaunsi sausa tokia, trupanti ir truputi presko skonio
ka daryti ar ko deti kad ji butu slapesne ir riebesne?
QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 04, 23:47)
Tiesiog žinau kiek yra 50g sėlenų, o dėl miltų su sėlenom net nežinau, čia tada reikia kažko mažint
Sveika prisijungusi
Sveika prisijungusi
aciu
margareta - dek daugiau aliejaus - 2 v s ar sviesto 50g, mieliu 2 a s, pilk ne piena - vandeni ir bus batonas skanesnis O tavo labai jau paprastas receptas, tad ir stebuklo nereik tiketis
Merginos ka daryti kad iskeptos duonos pluta nebutu kieta?