QUOTE(J@lanta @ 2009 11 01, 18:52)
Elika aš dariau štai tokią ricotta, receptą radau SM'e italų virtuvės temoje
[i]
itališkoji naminė ricotta
Reikės pabandyt
įdomiai skamba
QUOTE(dzhina @ 2009 11 01, 18:58)
gaminau jau turbut virs 20 kartu ir niekaip neatsibosta
Na, nieko nebus.. užteks dar kažko laukt..
ryt grįždama iš darbo tapensiu į parduotuvę kefyro pirkt
QUOTE(Lung @ 2009 11 01, 19:15)
Pralinksmino Grange žvėris
Aš kelis kartus esu supainiojus skales ant matavimo ąsočio
Matyt, reikia tam gyvūnėliui daugiau dėmesio skirt, o ne taip priešokiais kaip aš
Na, kad aš perdaug ir nežaidžiau su juo
keliatą kartų perskaičiau apie raugo gaminimą čia kažkurioj duonelės kepimo temoj ir ėmiausi "rimto darbo" nusiteikusi, kad pirmas blynas, kaip sakoma bus šuniui
ale, gavosi žmonėm
QUOTE(laurechka @ 2009 11 01, 19:23)
As atrodo ir skyriau demesio, ale... 2 kartus nesigavo... 3ciam kartui dar nekyla rankos...
Griežtai nesilaikyk nurodymų visų, kurie čia išvardinti
aš pradžioj irgi bandžiau labai jau tiksliai uostyt, stebėt, matuot ir pan.
Ale, man jis po trijų dienų stovėjimo nei velnio nepakilo
gaminau jį pavasarį, atrodo, kai namie dar buvo šalta, o šildymas jau buvo išjungtas. Aišku šilumos nekas kaip raugui.. Tai muturiavau aš jį net 3 storais rankšluosčiais ir prie gyvatuko stačiau
tai gyvybė atsirado gal po kokios savaitės, o šiaip tik labai jau nemalonų kvapą jutau...
O gamybai naudojau ruginius miltus ir šiltą virintą vandenį. Ir pamaitinimui visada naudoju šiltą virintą vandenį, o miltus tai kaip papuola
teko ir rupių kvietinių įbert, ir ruginių per neapdairumą