Išsikepiau airišką duoną su soda ir dribsniais.
http://hlebopechka.r...amp;topic=521.0[URL=http://www.radikal.ru]
[/URL]
Tik sustreikavo Bluetoothas ir neišeina įkelti savo nuotraukos
čia pasiskolinta iš interneto.
Išėjo skani. Tik visai kitokia nei kepant su mielėm. Galiu visom rekomenduoti kartais pakeisti skonį.
Neturėjau rupaus malimo kvietinių miltų, tai dėjau daugiau smulkių ir dribsnius naudojau kvietinius, o ne avižinius. Užmaišiau tešlą iš nurodytų produktų, bet ji man gavosi labai skysta, gal duonkepėj kepant ir gerai būtų, bet čia rašo, kad suformuoti apvalų kepaliuką ir peiliu padaryti tokius perskyrimus. Tai pripyliau papildomai dribsnių tiek, kad man tie perskyrimai bent laikytūsi. Kepiau konvekcinėj krosnelėj 30 min., o paskui dar kokias 10 min. Nurodyto laiko nepakako.
Nebuvo nurodyta razinų ir riešutų. Paskui tik nuotraukose pamačiau įdėta. Manau kitą kartą razinas tikrai dėsiu.
Ačiū, Lung už nuorodą
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2009 10 03, 16:33)
Man airiŠka sodos duona NIAM.... Pirmą kartą kai paragavau, patiko nerealiai.... su sviestuku ir dešryte... mmm... Nesu kepus apti, bet pardėse pirkdavau. Reiks išsikept kada... Net užsimaniau, ale mb užstatė dabar kept maišytą duoną (paskutiniu metu kepam maišytą 50-70% balti miltai su rupiais)...
Skani.
Šitą duonytę labai greit dubenyje susimaišiau. Duonkepės net nepanaudojau.
O pardėse būna su razinom ar be ? Tuoj dar surasiu nuorodą kur aiškina apie duonos su soda gamybą