QUOTE(Lung @ 2009 10 23, 08:43)
Mano duonkepė įprastinės formos, bet kai pabandžiau cilindrinėje - irgi labai patiko, gavosi labiau apskrudusi, bent jau man taip pasirodė. O "cilindrinę" duoną pjausčiau ne stačią, o paguldžiusi ant šono, labai patogu. Bent jau dėl duonos formos ir traškumo, dabar imčiau cilindrinę.
,,
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 23, 09:01)
mano duonkepė Kenwood BM350. Buvo stačiakampė forma, bet aš papildomai nusipirkau dar ir cilindrinį kibirėlį, kuris tinka mano DK modeliui. Cilindriniame kepu keksus, pyragus, vyniotinius. Labai gražiai ir skaniai gaunasi. O duonelę kepu įprastoje formoje. Kepu beveik kasdien. Tiek nesuvalgome, tai visuomet po pusę, o kartais ir visą kepaliuką susipjaustau riekėmis, dedu į selofaninį maišelį ir į šaldiklį. Galima bet kada išsiimti, tik atšildyti būtinai reikia šaldytuve, o ne kambario temperatūroje. Labai patogu ir praktiška.
Terra, ačiū Tau už gerą žinią - veikiausiai pataupysiu, bet pirksiu duonkepę su abiejų formų kibirėliais..
QUOTE(Elika @ 2009 10 23, 09:03)
,Man teko turėt duonkepę, kur cilindriniai kepaliukai. Pjausčiau duonelė ne nuo viršaus žemyn, o kvadratinėm riekelėm (aiškiau nemoku paaiškint

). Bet kai dabar turiu įprastos formos, tai tikrai nepirkčiau cilindrinės. Ne todėl, kad kažkas negerai - man paprasčiausiai nepatiko ta forma ir tai, kad beveik visas duonelės kepaliukas apskrudęs. Man kažkaip ir gražiau ir labiau patinka įprastinė forma (čia gal labiau skonio reikalas, nes nelabai kuo ir skiriasi ta duonelė

).
..vat ir man gražiau ir labiau - įprastinė forma, nors skonis, matyt, nesiskiria
,
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 23, 10:57)
Pirkau e/parduotuvėje: www.neriba.lt
Didelis dėkui visoms už atsakymus. Regis dabar tiksliai žinau, ko man reikia
Iki susitikimo