QUOTE(Nerutė @ 2009 10 22, 20:10)
isemiau o jau didumas skonio nzn, reik laukt kol praves turbut
dar klausimas - kaip sandeliuojat, kad kuo ilgiau sviezia butu
dar klausimas - kaip sandeliuojat, kad kuo ilgiau sviezia butu
Laikyk tik šaldytuve
QUOTE(dzhina @ 2009 10 22, 20:11)
Arba kepimo, arba (kai norisi trupančios traškios plutos) traški
QUOTE(ratuto @ 2009 10 22, 20:51)
Kitaip negu dauguma kitų panašių duonos kepimo krosnelių, kuriose iškepta duona būna cilindro formos, šioje duonos kepimo krosnelėje duonos kepalai būna įprastinės formos ir juos labai patogu raikyti. Galima pasirinkti vieną iš dviejų kepalų dydžių 0,7 ir 0,9 kg.
Ar turite kuri tokią? Ar ta įprasta forma gražiai iškepa? ..niuuuuuu...nu ką nors pasakykit plyyyyyyzzzzz
Ar turite kuri tokią? Ar ta įprasta forma gražiai iškepa? ..niuuuuuu...nu ką nors pasakykit plyyyyyyzzzzz
Mano forma necilindrinė, o įprastinė, iškepa puikiai, net 1.5kg duonytę
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 22, 20:59)
rodau savo pirma blyna
Geras blinas
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 22, 21:31)
na pas mus tokia einamiausia, tai jauciu ir kepsim daznai nepatingejau pasvert tai beveik kg ir gavos tik kad jau sita atrode nebetilps kai kilo, o tai kur tilps man 1,5 kg
Neišbandžius kitu receptu, nesakyk