QUOTE(Vyneta @ 2009 10 20, 12:53)
Laba,
o aš su tokiu dideliu džiaugsmu prisijungiau prie jūsų ir dabar "atostogauju" nuo kepimo. Mat duonkepė po 3 kepimų pagedo, išvežiau į taisyklą. Bet trečias bandymas buvo super-kepiau ruginę, su plikytu salyklu. Labai labai skani išėjo.
Duonkepė mano Kenwood, BM 450 berods. Ir apskrudo, ir iškepė gerai, bet tiesa, bandžiau tik pagrindinę 3 val. programą kolkas. Dabar laukiu pataisytos duonkepės...
paiduke, nepamiršau aš pieno miltelių, tik į Vilnių nevažiuoju dabar...
oi kaip negerai, kad sugedo,o kas sugedo, sudegė koks kaitinimo elementas ar kas?labai nesmagu kai kažkas sugenda, kad ir mažiau naudojamas daiktas, kai jis sugenda labai pasigesti pradedi
o dėl miltelių, tai paskutinius 2kg rezervavo, bet laukiu greitai turėsiu vėl, beto galiu siųsti, tik siuntimas daugiau kainuoja nei milteliai
o aš paskutiniu metu nežiūriu jokių receptų, kepu duonelę kaip papuola ir labai skani gaunasi, visko dedu iš akies, tik dabar į duoną nededu pieno miltelių, juos dedu tik į pyragus ir sausainius, o į duoną nededu ir nemažai pilu aliejaus, ir visada karštą vandenį pilu ir maišymą stebiu, jo metu koreguoju miiltų ar vandens kiekį, dažniausiai miltų reikia dadėti,gaunasi šlapia, tokia kokia mums visiems patinka