vakar mat skaičiau jūsų senesnę temą, tai neužmačiau o šios jau nebepajėgiau perskaityt... tai atsiprašau, kad taip užklausiau... išvada pasidariau, kad labai brangios nereikia pirkt... nu gal ryt važiuosim į šiaulius tai gal rasiu kokią... tada jungsiuosi į jūsų būrelį
o as rinkaus rinkaus ir neikaip nekyla rankos imt nebrangios mano seimyna labai prancuziska duona megsta tai jai kepti tik moulinexa radau o ka duonkepei duoda galingumas? pvz to moulinexo net 1650 galingumas kai kitu max 800? tai su issirinkimu apsiraminau dabar kita BEDA - KUR uz normalia kaina nusipirkt internetines issluotos, laukiu dar is vienu kad uzklasutu tiekeju kada gaus tada ir pirskiu, gaus greit tai greit prisijungsiu prie jusu, o kol kas skaitau ir nieko apie jokius raugus nesuprantu
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 19, 20:58)
o as rinkaus rinkaus ir neikaip nekyla rankos imt nebrangios mano seimyna labai prancuziska duona megsta tai jai kepti tik moulinexa radau o ka duonkepei duoda galingumas? pvz to moulinexo net 1650 galingumas kai kitu max 800? tai su issirinkimu apsiraminau dabar kita BEDA - KUR uz normalia kaina nusipirkt internetines issluotos, laukiu dar is vienu kad uzklasutu tiekeju kada gaus tada ir pirskiu, gaus greit tai greit prisijungsiu prie jusu, o kol kas skaitau ir nieko apie jokius raugus nesuprantu
O koks čia modelis, kad tiek daug elektros ima???? Čia kaip orkaitė išeina Ir greičiau duonytė neišsikeps , mano manymu, veltui jus čia taip, ypač kai pinigėliai kitur praverstu, bet kiekvienas pats sprendžia
O prancūzišką duoną kepa bet kokia duonkepe
QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 19, 22:30)
va va sito ir tikejaus na dar pasiblaskysiu hmmmm tai kaip ten is tiesu su tuo galingumu ?
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 19, 21:56)
va va sito ir tikejaus na dar pasiblaskysiu hmmmm tai kaip ten is tiesu su tuo galingumu ?
Mano ETA 800 galingumas, pas merginas ir 500-600W ir išsikepa duonelė
QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 19, 22:07)
tai kiek suprantu jei galingumas mažesnis, tai kepimo laikas nuo to nepriklauso... tai tas galingumas tik elektros sąnaudoms aš tokiuose dalykuose tai žalia... tai ir norėjau jūsų patarimų
QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 19, 23:07)
Seku šią temą patyliukais, nes duoną kepu orkaitėj, duonkepės kol kas neturim, bet kažkuri minėjot, kad su mažesniu galingumu neapskrunda gerai. Šitą pamenu gerai, nes mėgstu apskrudusią, tai pasižymėjau, kad nepirkt su 600 W Kad iškepa tai pilnai tikiu, jei tokias parduoda bet kaip iš tikrųjų su apskrudimu?
QUOTE(Eule @ 2009 10 19, 22:32)
Seku šią temą patyliukais, nes duoną kepu orkaitėj, duonkepės kol kas neturim, bet kažkuri minėjot, kad su mažesniu galingumu neapskrunda gerai. Šitą pamenu gerai, nes mėgstu apskrudusią, tai pasižymėjau, kad nepirkt su 600 W Kad iškepa tai pilnai tikiu, jei tokias parduoda bet kaip iš tikrųjų su apskrudimu?
Na, drįsčiau nesutikti Maniškis Kenwod'as tik 645W ir nedažnai imu trečio lygio apskrudimą, nes per stipriai man atrodo apskrudus (ypač, jei saldi duonelė). Dažniausiai naudoju vidutinį apskrudimą ir jo visiškai užtenka
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 19, 21:58)
jeigu norit pirkti, tai siūlau pirkti iš www.neriba.lt
Ten yra keturių rūšių duonkepių. Aš prkau Kenwood BM350. Labai labai patenkinta. Kainavo 489Lt jau su pristatymu. Yra ir pigesnių ir brangesnių.
Aš pirkau Kenwood BM250 ir esu patenkinta. Su akcija kainavo 270 lt, be akcijos šiek tiek virš 300 lt. Duonelė ir iškepa puikiai, ir apskrunda gražiai, nors 3 lygio nei karto ir nebandžiau - pakanka pilnai 2. Žodžiu, esu tikrai patenkinta. IOr tų funkcijų man pilnai pakanka, kai kurių net nepanaudojau dar
QUOTE(Nerutė @ 2009 10 19, 20:58)
cia jus turit omeny bagetus? kazin ar verta uz tas bagetu formas ir dar pora papildomu funkciju taip brangiai moketi? bet cia mano asmenine nuomone, aisku... prancuziska balta duonele kepa visos (kiek maciau) duonkepes
galingumo reikia didesnio norint iskepti dideli kepala duonos, tai sita kur 1650W tai kepa iki 1.5kg? taip? man tai ir 1kg per akis dazniausiai apsiriboju 750g del apskrudimo, tai duonkepe, aisku, ne pecius nesitiketik tokios plutos, juk is virsaus ji grilio neturi bet taciau balta duona graziai apskrunda ir duonkepeje, va kas megsta juoda apdegusia, tai tektu orkaiteje pasvilint o is vis tai cia tas apskrudimas, iprocio dalykas...is pradziu vyras sielojosi,kodel juoda duona neturi plutos, bet dabar jau sis veiksnys nebesvarbus
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 20, 08:25)
jeigu norit pirkti, tai siūlau pirkti iš www.neriba.lt
aciu ziurejau ir pas juos, bet jie moulinexo neturi o kazkodel labai linkstu prie ju..bet dar yr laiko, gal persigalvosiu
QUOTE(Margareta @ 2009 10 20, 09:31)
cia jus turit omeny bagetus? kazin ar verta uz tas bagetu formas ir dar pora papildomu funkciju taip brangiai moketi? bet cia mano asmenine nuomone, aisku... prancuziska balta duonele kepa visos (kiek maciau) duonkepes
galingumo reikia didesnio norint iskepti dideli kepala duonos, tai sita kur 1650W tai kepa iki 1.5kg? taip? man tai ir 1kg per akis dazniausiai apsiriboju 750g
galingumo reikia didesnio norint iskepti dideli kepala duonos, tai sita kur 1650W tai kepa iki 1.5kg? taip? man tai ir 1kg per akis dazniausiai apsiriboju 750g
aha apie bagetus as tas kurias ziurineju internete moulinex 5000 ir 5003 skiriasi labai simboliskai.... uz 5000 parduotuvine kaina galima internete nupirkti 5003 o ir internetine abieju skiriasi vos 40 lt
del galingumo jau net B vakar kamantinet pradejau - tai man jis paaiskino kad matyt greiciau isyla iki darbinio lygio viskas o paskui tikrai nenaudoja tokio galingumo nes duonele sudegtu na jis ne specas duonkepiu bet bande tai ismastyt del duonos dydzio, man aktualu didele duona,nes duonines armijos pas mane daug
tiesa vakar elektromarkte maciau Delonghi duonkepem akcijas