QUOTE(Margareta @ 2009 10 18, 17:37)
mano galva, tai reikia duoti oro
as rauga uzdengus su plevele laikau, bet toje pleveleje specialiai pribaciau skyluciu, kad kvepuotu raugas..juk guvas daiktas, kaip pagalvoji....
Net balsu susijuokiau. Aš irgi palieku tarpus orui, bet tik todėl, kad taip perskaičiau, o pati nepagalvojau.
Papildyta:
QUOTE(Renatelem @ 2009 10 18, 20:16)
Labutis. Norėjau paklausti tų, kurios naudojosi džemo programa, ar pas jus maišo tą verdantį džemą? Nes pas mane tik pradžioj pamaišo, o toliau verda nemaišydama. Nesuprantu, parašyta kad džemo programa. bet mano supratimu turi ir virimo metu pamaišyt, ar ne?
Pas mane irgi tik pradžioj pamaišo, bet labai gerai gaunasi. Aš kartais po pamaišymo išjungiu duonkepę ir vėl įjungiu, kad dar daugiau pamaišytų, o paskui jau palieku ramybėj.
Dariau slyvienę iš vengerkų slyvų. Kažkokia keista išėjo. Dar nežinau ar man patinka. Pačios slyvutės uogienėj,tai labai skanios. Ta slyvienė kur iš tokių biski didesnių slyvų man labiau patinka.
Papildyta:
QUOTE(geneira @ 2009 10 19, 00:02)
sweikos merginos
norėjau pasiteirauti... paskaičiusi jūsų forumą taip užsimaniau namie keptos duonytės
bet neturiu duonkepės... gal rekomenduotumėt kokią? nes visiškai apie jas nieko nenusimanau...
su kokiom ir kiek funkcijų geriau
Net nežinau ką rekomenduoti. Pas mane Moulinexas kur su bulkutėm, tai tas bulkutes tik pradžioj kepėm, dabar kokius metus nekepėm. Net pamiršau, kad dar ir tokias skardeles turiu. O iš programų, tai naudoju pagrindinę, greitą, mielinės tešlos be kepimo, bemielės tešlos ir uogienių.