QUOTE(Terra2 @ 2009 10 15, 08:58)
Sveiki,
Prisidėjau žiemai braškių, apelsinų, slyvų, kriaušių su bruknėmis. Ir viskas laikosi kuo puikiausiai. Duonkepės privalumas verdant uogienes ar džemus, kad reikia žymiai mažiau cukraus ir nereikia pastoviai stovėti prie puodo. Ir visada gaunasi natūrali spalva, o verdant paprastu būdu, man visada gaudavosi tamsi spalva, (tiksliau visai be spalvos), tokia lyg būtų pervirusi.
Prisidėjau žiemai braškių, apelsinų, slyvų, kriaušių su bruknėmis. Ir viskas laikosi kuo puikiausiai. Duonkepės privalumas verdant uogienes ar džemus, kad reikia žymiai mažiau cukraus ir nereikia pastoviai stovėti prie puodo. Ir visada gaunasi natūrali spalva, o verdant paprastu būdu, man visada gaudavosi tamsi spalva, (tiksliau visai be spalvos), tokia lyg būtų pervirusi.
Man irgi. Ačiū, kad paguodei. Dar nusipirkau slyvų. Vėl virsiu su duonkepe.