QUOTE(*Evut @ 2009 10 04, 15:05)
sveika prisijungus čia
į užgesimų temą - vos tik pasiėmiau teises, sėdau vairuot (bijojau, bet draugas liepė, nes prieš pat pasiėmimą degiau noru, o po to visas ūpas dingo
), tai parkuodamasi prie universiteto penkis kartus užgesau
po to grupiokai mane ramino, sakydami, jog galiu kaltint bardiūrą ir mašiną, o ne pati save (taip taip, kaip jie kitaip ir sakys, kai esu seniūnė grupės
). o šiaip tai baimes į šoną, kai sėdi už vairo, nes kitaip gerai nebus
na as irgi prisijungsiu prie uzgesimu temos. Labai nemegstu kai sankryzoj uzsidegus zaliai sviesai jauni pacanai iki dugno ispaudzia gaza ir su didziausiais triuksmasi nurugsta i prieki
tai siandien pati stovejau sankryzoj, pati pirma eilej, zinoma dar pries kalniuka, o uz manes toks juodas mersas su laaabai nesimpatisku vairuotoju stovejo ir zinoma tas mersas man vos ne i uzpakali ilindes
na ir as jau stresuot pradejau, nes zinojau, kad arba reikia rankini uztraukt arba kazkaip su sankaba megint, nes uzsidegus zaliai sviesai tikrai buciau pariedejus atgal ir ivaziavus i ta dieda su mersu. Tai nusprendziau pazaisti su sankaba na ir zinoma, kad uzgesau
mersedesinsi diedas pradejo pypint as is to susijaudinimo uztraukiau rankini, uzvedziau masina spaudziaugaza, nuleidau rankini ir kaip schumaheris nurukau i prieki su tokiais triuksmais
nusprendiau, kad reikia praktikuotis su tuo rankiniu, nors ir labai nemegstu jo.
Pikolo nenuleisk nosies
tokios avarijos visiems pasitaiko... as irgi labai bijau rikiuotis, o dar pas mus ir vairuot supergreitai reikia ir dar niekas uzleist nenori
tikrai sunku, bet po tokiu ivykiu dar budresne busi, nes suvoki dabar, kad avarija gali ivykti ant kiekvieno kampo, todel reikia labai labai atsargiai vairuoti
taip kad sekmes ir drasos ir svarbiausia budrumo ir viskas bus