merginos, o jums neatrodo, kad tai del peciuko?
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 12 07, 21:00)
esu dirbusi masinu valymo salone,tai atvarydavo daug skenduoliu
Na galbut mazas procentas ir yra, bet kaip gali buti skendusi masina, jei savininkas pvz vienas ir tas pats, ir 100% zino, kad jokiu skendimu nebuvo?
Galbut skendusiu masinu ir rasoja daugiau, bet tai nereiskia, kad visos kurios rasoja buvo skendusios!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 07, 23:09)
Na galbut mazas procentas ir yra, bet kaip gali buti skendusi masina, jei savininkas pvz vienas ir tas pats, ir 100% zino, kad jokiu skendimu nebuvo?
Galbut skendusiu masinu ir rasoja daugiau, bet tai nereiskia, kad visos kurios rasoja buvo skendusios!
tai aisku,kas ne visos kurios rasoja yra skendusios kartais uztenka,kad masina pabuvo lietuje su atidarytu stoglangiu,ypac vasara ir jau vadinama skendusi.
kazkur SM buvo tema apie langu rasojima neberandu jos ten daug patarimu buvo del rasojimo
QUOTE(Aga @ 2009 12 07, 22:43)
Nesamonė, tai 90 procentų būtų skendusios
QUOTE(Aga @ 2009 12 07, 22:44)
wiknw, o tai nepadeda langų vėjelis??? aš iškart jungdavau įlipus, kols šilčiau buvo tai tik vėjelį, dabar kur šildytuvas plius vėjėlis.
tik priekiniam langui nu ir dar galiniam padeda ir tai tik isjungus vejeli vel rasoja , o siaip net negalim normaliai masinos pasisildyti, pastoviai buna vesus rezimas ijungtas bet ir tai nieko nepadeda, net nezinau cia gal kokia masinos "liga"arba nemokam nusireguliuoti visokiu rezimu zodziu reiks isbandyt ta purskala langams .
QUOTE(wikne @ 2009 12 07, 23:21)
tik priekiniam langui nu ir dar galiniam padeda ir tai tik isjungus vejeli vel rasoja , o siaip net negalim normaliai masinos pasisildyti, pastoviai buna vesus rezimas ijungtas bet ir tai nieko nepadeda, net nezinau cia gal kokia masinos "liga"arba nemokam nusireguliuoti visokiu rezimu zodziu reiks isbandyt ta purskala langams .
o langai nesildomi?
pas mane galinis šildomas, no problem su juo, priekinį nupučia tas kur per vidurį yra, po šoninius langus irgi nupučia, tiesiog tuos šoninius ventiliatoriu nureguliuoju, kad pūstų ne į priekinį, o į šonus.
Papildyta:
O jei rimtai, nusipirkit priemonę ir bus super, nereiks vargt, juk pigi.
Papildyta:
O jei rimtai, nusipirkit priemonę ir bus super, nereiks vargt, juk pigi.
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 12 07, 23:24)
o langai nesildomi?
galinis sildomas tik. kaip ir pas Aga priekini nupucia vejelis, soniniai buna nusukti i langus bet tai nepadeda
Tokiu metu išdžiovinti mašiną labai sunku. Vienas kraštutiniausių variantų - važiuoti pas kėbulistus dažytojus į dažymo kamerą ir palikti kelioms valandoms - turėtų išdžiūti. Bet jei kur nors vandenį leidžia, padės labai neilgam. Svarbiausia surasti drėgmės šaltinį.
Vakar savąją stirna išsiurbiau, išblizginau, reiks dar langiukam to skysčio paieškoti Nesmarkiai pas mane rasoja, bet pasitaiko karts nuo karto. Dažniausiai tuos šoninius 'apniaukia' . Mažiau žaist reikės su tais vėjeliais
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.