Sveikos Ir aš pas jus noriu Pasiskaitinėti, gal būt nuotykiais pasidalinti
Blyn panos, ryžtis ryt važiuot ar ne? To be, or not to be, that is the question
QUOTE(multti @ 2009 12 04, 22:02)
Aš tai dabar nevažiuoju, kur parkuotis sunku Mašiniukas biški pagedęs Bet tavo vietoj maučiau, kaip dar išmoksi, jei nevažiuosi?
QUOTE(Kalafijora @ 2009 12 04, 23:14)
Aš tai dabar nevažiuoju, kur parkuotis sunku Mašiniukas biški pagedęs Bet tavo vietoj maučiau, kaip dar išmoksi, jei nevažiuosi?
Taigi va ir aš taip galvoju. Žodžiu, dar visa naktis priešaky pamąstymui
QUOTE(multti @ 2009 12 04, 22:18)
Taigi va ir aš taip galvoju. Žodžiu, dar visa naktis priešaky pamąstymui
Aga, ir sėkmės vairuojant rytoj
QUOTE(waja28 @ 2009 12 04, 20:57)
Taigi,as ir pastebejau,kad mazai kas vazineja pagal visas taisykles ko mus moke.
O kaip lauzai taisykles?
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 04, 23:31)
O kaip lauzai taisykles?
Aš važiavau čia vieną dieną į Gargždus, per Klaipėdą. Jau kaip erzinau kitus vairuotojus, tai net juokiausi sau pati viena mašinoj Kur kelias remontuojamas buvo, vis dar ne daugiau 50 km/h ženklai. Aš važiavau gal 55 nes vis lipo ant subinės man kas nors Bet tai nešėsi visi pro mane kaip pro stovinčią. Tikrai ne dešimt km viršydami greitį, o gerokai daugiau. O aš važiuoju ir galvoju, ar aš idiotė kokia, kad vis dar laikausi taisyklių, ar visi kiti idiotai, kad taisykles pažeidinėja
Seniai vairuojantys mane per dantį vis traukia, kad greičio niekad neviršiju, kad sustoju prieš stop liniją kur reik, o ne ant jos ar už jos, kad tik įsėdus į mašiną iškart prisisegu ir t.t. ir pan. Nu kaip kokia nenormali būčiau, kad laikausi taisyklių Jau net pikta darosi
QUOTE(multti @ 2009 12 04, 22:02)
Sveika prisijungus
As to pirmo, absoliuciai savarankisko karto, pamenu, negalejau sulaukti, tai kazkaip nesvarsciau vaziuoti-nevaziuoti, gavau teises ir kita diena isvaziaau i darba. Ir tau ta pati patariu padaryt. Nera tikamesnio karto pradet vazinet, negu tas, kai tikrai reikia kazkur nuvaziuoti, koks dar trulikas, pamirsk ji, tau ju nebereikia
Labas rytas Tai ar draugausit su manim?
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 05, 00:19)
Jau net pikta darosi
Na greiti as irgi virsiju ir kartais gerokai...
Bet siaip vazineju pagal taisykles, na dar kartais istisines kertu kur negalima, jei reikia apsisukti, o apsisukimo labai toli ieskoti...
QUOTE(Kalafijora @ 2009 12 05, 10:32)
Labas rytas Tai ar draugausit su manim?
Tai draugausim, draugausim!
QUOTE(Kalafijora @ 2009 12 05, 12:49)
Tai labai gerai
Tiesiog pas mus cia kartais buna kelias dienas ramu, o buna, kad per diena po kelis puslapius prirasom!