QUOTE(*Evut @ 2009 11 28, 21:51)
juk turim čia vairuotojų, kurios vairavimo mokykloj dirba... tik dabar tiksliai nepamenu, ar Jacinta, ar Atogrąža
Nea, ne aš
QUOTE(denaxa @ 2009 11 28, 22:13)
...Beje,per du darbo su autobusu metus tik viena karta is stoteles isleido zalias lapelis,apakus buvau is netiketumo
...ir visai nesvarbu,kad autui i kaire reikia,o tam kisanciam-i desine,vat sitokio elgesio tai as visiskai nesuvokiu,gal,hmm,sporto rusis cia tokia?
Kažkodėl manau, kad nemaža dalis tų žalialapiukų dar visko bijo. Bijo stabdyt, kad paskui nepagestų ar ką, bijo rikiuotis į kitą juostą, kad autikui leist išvažiuoti, nes dar blogai naudojas veidrodėliais, esu nekart įsitikinus, kad dalis naujokų net nemato rodomų posūkių priešais važiuojančio ir išvis iš baimės (nu koks dar galimas paaiškinimas) daug ko aplink save nemato.
Prieš porą dienų už vieno lapuočiuko laukiu, kad įvažiuot į žiedą. Laukiam gana ilgai, bet neskubu, stoviu
. Pajudam, bet pravažiavęs galiuką žaliasis nugrybauja (be jokių posūkių) iš antrosios į pirmą juostą. Nu, manau, gal jam ten geriau ( nors tame žiede važiuojant tiesiai galima išvažiuoti ir iš pirmos ir iš antros juostos, kaip ir įvažiuoti) , važiuoju toliau antrąja tiesiai, bet čia lapelis pamato, kad išklydo iš savo juostos (nu tikrai lynojo, tamsoka buvo), ir tik, šast, vėl be posūkių tiesai į mane
Na kaip tokį grybavimą galima paaiškinti, jei ne nematymu nieko aplink?
Tai tik spėjau pažiūrėt, kad trečia tuščia ir bloškiausi ten. Kad suprastų, ką padarė, net pyptelėjau. Išsigando, išvis užgeso, taip gaila paliko...