Teoriskai turetu baust, praktiskai - tokiu reidu nera Ir trecias dalykas - idejus i kisene pora litu tokiems nekorumpuotiems musu salies pareigunams patys zinote kas buna - tokie ir toliau vazinejas.
Papildyta:
P.s. Atrodo, geri orai kol kas laikos, tphu tphu - kol kas sniego nenusimato
Papildyta:
P.s. Atrodo, geri orai kol kas laikos, tphu tphu - kol kas sniego nenusimato
p.s bent jau klaipedoje siandien laaaabai grazi buvo diena
Valio, pasidžiaugsiu, kad šiandien oficialiai nusilupau klevo lapelį Visai gerai ir su juo, bet autostradoj jis šiek tiek varžydavo.
Šiek tiek statistikos, ką pavyko nuveikti per intensyvius vairavimo metus (deja tik vienus, nes savo mašiniuką turiu dar tik metai):
Nuvažiuota: 25tūkst km
"Suvalgyta" benzino ~ 1750l
Autoįvykių: 1 (smulkus pabrozdinimas, bet, deja, mano kaltė)
Tikiuosi sėkmingai važinėti ir be klevo
Šiek tiek statistikos, ką pavyko nuveikti per intensyvius vairavimo metus (deja tik vienus, nes savo mašiniuką turiu dar tik metai):
Nuvažiuota: 25tūkst km
"Suvalgyta" benzino ~ 1750l
Autoįvykių: 1 (smulkus pabrozdinimas, bet, deja, mano kaltė)
Tikiuosi sėkmingai važinėti ir be klevo
eskimute, sveikinimai
Linkiu ir tolimesnio sekmingo vazinejimo
P.s. nemazai km suvazineta - galvojau, kad cia as daug vaziuoju kasdien, betgi ziuriu, kad yra, kas daugiau
QUOTE(eskimute @ 2009 11 27, 14:12)
Valio, pasidžiaugsiu, kad šiandien oficialiai nusilupau klevo lapelį
sveikinimai sulaukus "pilnametystės" vairavime aš tai savo 70 ženkliuką priklijavau garaže ant spintelės durelių
oi, mergytes, o as be klevo vazineju
nezinau, man nepatinka jis,o jei sustabdys gal issisuksiu
O man metukai irgi sukakojo, persidraudžiau Kasko, tai pravažiavau tik 8000 km per metelius
QUOTE(niamniukas @ 2009 11 27, 18:09)
gal ir išsisuksit... pirmam kartui. o po to jau ir baudikę duos
nežinau, man klevas tikrai visiškai netrukdo... draugas irgi zyzia nu kam man jis reikalingas, jei vis tiek važiuot nebijau ir jau normaliai važiuoju, bet tai man 50litų kišenės nedrasko, o ir šiaip nenoriu dar eit į policijos mašiną aiškintis, kodėl važinėju be lapo
QUOTE(niamniukas @ 2009 11 27, 18:09)
oi, mergytes, o as be klevo vazineju
Žiūrint ant kokioj nuotaikoj esančio policininko pataikysi Jeigu labai alkanas bus, tai neišsisuksi. Mano draugas jau 100Lt padėjęs baudoms už klevą. Tas vyriškas išdidumas .."nevažinėsiu tos nesąmonės užsiklijavęs"
Realiai tai nekas gaut baudą, sekantį kartą jau į baustą visai kitaip žiūri, tai kam to reik
QUOTE(eskimute @ 2009 11 27, 16:12)
Valio, pasidžiaugsiu, kad šiandien oficialiai nusilupau klevo lapelį
sveikinimai, gero kelio tolimesniame vairavime
man ir klevukas netrukdo, jo ne nepastebiu kai vairuoju, o ir siaip be jo niekur nevaziuoju