nu, panos, kaip sekas vairuot šiais žaviais rudens orais?
aš tai šiandien važiavau... ale buvau su švarku ir su paltuku dar, tai visa kažkokia susisukus, draugas sako Tu gal tą sėdynę arčiau prisistumk, tai padėjo
po to dar klevlapį žemyn galva uždėjo ant lango, tai visai sakau kažkokie kreivi buvom...
o geriausia buvo, kai kieme savo prisiparkavau, viskas normaliai, niekas nekrito, nelūžo (bardiūras toks normalaus aukščio, bet draugo mašina žemesniu priekiniu bamperiu šiek tiek yra), tai po to jis išvažiavo namų link ir rašo man "Nurovei bamperį
". siaubas, kaip išsigandau
nu šakės, galvoju, ot bus man dabar... bet nieko, sakė susitvirtino kažkaip, nepames iki namų... o ir šiaip dabar mąstau, kad technikinį jau tuoj eit jam reiks, tai
za adno susitvarkys ir tą
o vakar pasivažinėjom tokiom tešlom, mat varėm prie jūros, o ten vienoj vietoj kloja asfaltą ir beveik visą kelią paklojo, tik pačiam gale liko tešlos visokios, dar nesutvarkytas kelias... tai taip draugas ten įvažiavo, kad aš galvojau man tos tešlos pro visą dugną praeis ir užpakalį sutešlins
ir dar vieną dalyką pamačiau važiuodama čia praeitą savaitę turbūt... kadangi draugo mašinoj lempos nevienodai truputį sureguliuotos, tai naktį važiuojant kai kurie (dauguma) galvoja, kad su ilgom važiuoju ir pradeda man spigint. o aš mergaitė ne pėščia, važiuota juk, tai spiginu atgal. ir manęs draugas užklausė vienu momentu, kai grynai priešais mane toks gudrutis su ilgom važiavo, ar manęs neakina... tai po to pati susimąsčiau, kad manęs tikrai neakina ilgos šviesos.. tai gal jau aš visai pusaklė pasidariau?