Nu negirdėjau tokio bajerio pas mane dyzelis.
O man tokia baime vairuoti Neturiu su kuo maziuko palikti, tai jeigu paliksiu su MB, teks vienai vaziuoti jeigu su MB tai ir su vaiku
Ehhh tai vat jau antra savaite kaip teises turiu, o dar neikarto nevaziavau
Ehhh tai vat jau antra savaite kaip teises turiu, o dar neikarto nevaziavau
QUOTE(rembiene @ 2009 10 01, 20:16)
o kaip su dyzeliu? kiek girdėjau, dyzelio negalima palikt ant bėgio nes jei pradėtų riedėt gali užsivest?
O kaip jis tau pradės riedėt, jei ant bėgio? mano dizelis, nenaudoju rankinio, ir dar neteko stovėt toookioj įkalnėj, kad mašina kažkaip pariedėtų
QUOTE(Atogrąža @ 2009 10 01, 21:41)
O kaip jis tau pradės riedėt, jei ant bėgio? mano dizelis, nenaudoju rankinio, ir dar neteko stovėt toookioj įkalnėj, kad mašina kažkaip pariedėtų
a ką aš žinau, sakau ką girdėjau
QUOTE(pikkolo @ 2009 10 01, 14:57)
O kodėl vasarą užtraukiat?
Iš įpročio, nes taip mokino, o žiemą neužtraukiu, nes gali prišalti, tada vis turiu save kontroliuoti, kad neužtraukčiau to rankinio.
Anksciau tik ant rankinio palikdavau (ziema irgi,uzsalusi nesu,nes masiniukas kasdien naudojamas),bet vat praeita ziema gale stabdziu neturejau,tai ipratau ant begio palikti.Dabar stabdziai jau sutvarkyti,ir rankinis laiko,bet is iprocio dar ir ant begio palieku (kazkaip drasiau man taip,jau garantuotai nenuriedes),o jei statau ikalneje-tai dar ir rata iremiu i bordiura
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 30, 11:42)
Čia raliuoja:
manes cia nera
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 10 01, 10:42)
As tai visada rankini traukiu! Neturiu iprocio ant pavaros palikti! Ir dauguma giminaiciu bei pazystamu taip stato...
as irgi su rankiniu visada
Merginos, žiemą dažnai būna, kad rankinis užšąla, kam to vargo paskui ir problemų. Pasiklausinėkit aplinkinių, ne taip ir retai tai nutinka.
atejau pasiguost. padariau vakar avarija. visada galvojau, kad po tokio ivykio bijosiu vel sest uz vairo, bet jokios baimes nejauciu. tik vakar buvau per daug susijaudinus ir nebegalejau parvairuot namo. bet siandien vel vaziavau (tik su kita masina) ir jokios baimes, tik atstuma laikiau didesni. labai patiko policininkai, kurie sustojo padeti, pasake kaip uzpildyti deklaracija ir kad galim pasitraukt is ivykio vietos. prisidariau tik nuostoliu ir labai dideliu nepatogumu, bet ka padarysi.
Užjaučiu, o dėl ko viskas įvyko ir ar rimta?
QUOTE(Aga @ 2009 10 03, 12:12)
Merginos, žiemą dažnai būna, kad rankinis užšąla, kam to vargo paskui ir problemų. Pasiklausinėkit aplinkinių, ne taip ir retai tai nutinka.
reiks mokintis
QUOTE(pikkolo @ 2009 10 03, 12:43)
atejau pasiguost. padariau vakar avarija. visada galvojau, kad po tokio ivykio bijosiu vel sest uz vairo, bet jokios baimes nejauciu. tik vakar buvau per daug susijaudinus ir nebegalejau parvairuot namo. bet siandien vel vaziavau (tik su kita masina) ir jokios baimes, tik atstuma laikiau didesni. labai patiko policininkai, kurie sustojo padeti, pasake kaip uzpildyti deklaracija ir kad galim pasitraukt is ivykio vietos. prisidariau tik nuostoliu ir labai dideliu nepatogumu, bet ka padarysi.
uzjauciu
QUOTE(pikkolo @ 2009 10 03, 11:43)
atejau pasiguost.
užjaučiu nemaloni savijauta turbūt.. bet su laiku praeis.
o kaip viskas nutiko?