QUOTE(Tommika @ 2009 11 12, 10:49)
as visokiu filmuku prisiziurejau, kai atliekami bandymai su manekenais.. vienas buna prisegtas, o kitas ne.. ir vertimosi metu kaip tas neprisiseges skraido po salona ir pan..
pirmiausia ka padarau ilipus i masina, tai prisisegu dirza.. o tik po to ijungiu varikli.. man taip iaugo i krauja, kad kitaip ir but negali.. tai vilniuj, didziuosiuose miestose ziuriu dauguma segasi dirza.. o vat kokiam mazesniam, pvz Panevezyje, kas antras vaziuoja neprisiseges.. jiems ten atseit durnai atrodo, jei bus prisiseges.. arba del lapuko klijavimo ant lango.. Pnvz ten toks neprestizo reikalas atrodo, kad sakes ten retai pamatysi prisiklijavusi lapuka.. jiems geda.. o vilniuj ziuriu kas kokia 5 masina su lapuku vazineja
pirmiausia ka padarau ilipus i masina, tai prisisegu dirza.. o tik po to ijungiu varikli.. man taip iaugo i krauja, kad kitaip ir but negali.. tai vilniuj, didziuosiuose miestose ziuriu dauguma segasi dirza.. o vat kokiam mazesniam, pvz Panevezyje, kas antras vaziuoja neprisiseges.. jiems ten atseit durnai atrodo, jei bus prisiseges.. arba del lapuko klijavimo ant lango.. Pnvz ten toks neprestizo reikalas atrodo, kad sakes ten retai pamatysi prisiklijavusi lapuka.. jiems geda.. o vilniuj ziuriu kas kokia 5 masina su lapuku vazineja
Tai aš nieko ir nesakau - būtina prisisegti važiuojant aš ir gale sėdėdama pratinuosi prisisegti, nors kiek matau, labai jau nepopuliaru
Tiesiog mūsų šeimoje buvo skaudi nelaimė, laidojom du žmones. Tai tas, kuris buvo neprisisegęs - uždarame karste. O prisisegusi - atvirame. Bet smūgis buvo toks, kad saugos diržas ir pripjovė. Spec.tarnybų žmogus, kuris iškėlinėjo juos iš mašinos, pasakė: jei būtų neprisisegusi, tai irgi laidotumėt uždarame karste. Va taip va