QUOTE(vovere74 @ 2009 11 11, 20:29)
*O tai ne tik veidrodėlius reikia reguliuotis, bet r sėdynę stumdyt kiekvieną kartą įlipus ir išlipant
**O kaip taip įmanoma? Į vieną mašiną dukart ta pati įvažiavo?
O manęs šiandien vos fūra nenusinešė Nesustojo prie šviesoforo, per raudoną taip ir prasinešė ***** pilnos kelnės buvo, vos vos per Marytės plauką nepadarė iš manęs trafareto ant asfalto.
**O kaip taip įmanoma? Į vieną mašiną dukart ta pati įvažiavo?
O manęs šiandien vos fūra nenusinešė Nesustojo prie šviesoforo, per raudoną taip ir prasinešė ***** pilnos kelnės buvo, vos vos per Marytės plauką nepadarė iš manęs trafareto ant asfalto.
voveryte, imk balioną su tom furom jau taip būna.... viena pažįstama stebuklingai nenukentėjo, kai furistas persirikiavo tiesiai ant jos... mat, nepastebėjo mažos mašinytės važiuojančios. aišku, iš mašinos nieko neliko.
*nu žinok, deja taip. tenka ir veidrodėlius ir sėdynę stumdyti. tai ką dabar daryt? negi visai nevairuoti, jei jau mano kojos trumpos
ir beje, sėdžiu atsilošus aš. tikrai vairas nėra prie pat pilvo kaip, kad įsivaizduojat. ir nesu taip arti kaip tie diedukai. vienu žodžiu, man taip patogu, aš taip saugiau jaučiuosi ir man dzin kas ką apie tai mano.
** aha, ta pati. matyt manė, kad anas jau pradėjo judėt tai ir ji spūstelėjo gaziuką. tai švelniai bakstelėjo. tai ana mašina šiek tiek į priekį pajudėjo nuo smūgio ir neužilgo ta pati moterytė antrą kartą jau stipriau bumptelėjo. na, aš manau,kad ji tiesiog galvojo, jog anas jau pajudėjo ir ji spės pralėkt. nespėjo.