Už ką susimokėjai?
Aš tai noriu atkreipt dėmesį dėl parkavimo ant šaligatvių ir žalių vejų, žinokit bauda 2000 Tik visa laime pirmąkart dažniausiai posėdyje tik įspėja. O pažiūrėjus, ant bordiūrų visur pilna mašinų
QUOTE(Crassula @ 2009 11 05, 22:05)
Nu, va. Susimokejau pirma bauda.
Tipo nebebijau vaziuoti.... Nu, o dabar galvoju, kada teises is manes atims
O gal galtumet pasakyti, gal ka girdejot apie laikinu teisiu pakeitima... ta prasme kas bus po 2 metu
O gal galtumet pasakyti, gal ka girdejot apie laikinu teisiu pakeitima... ta prasme kas bus po 2 metu
Uz ka gavai bauda?
Kol kas dar nieko neaisku!
QUOTE(Crassula @ 2009 11 05, 23:05)
Nu, va. Susimokejau pirma bauda.
o kas nutiko?
kas bebutu- laikykis! Gal viskas ne taip blogai...
As girdejau, kad ant zolytes galima statyti masina, pvz.tokiu oru, koks siandien. Tai yra, kai jinai nebezaliuoja. Pas mus kieme, daug kas nuo rudens pabaigos jau stato masinas ant zoles, o pavasari vel visi kulturingi pasidaro. Idomu, kaip cia is tikruju yra? Nes mano vyras irgi stato ant vejos
Sveikos būsimos ralistės
Ką tik grįžau iš pirmos vairavimo pamokos, jetau kiek adrenalino gavau!!!! negalvojau, kad mane, tokią žioplą ir nieko visiškai nemokančią sius į gatvę, o ką jūs manot, paaiškino viską, pavažiavom tris ratukus ir sako važiuojam tave į darbą nuvešt, tai iš semens arenos iki santariškių teko važiuoti!!!! beabejo, jis daug ką pats darė kai matė jog nesusigaudau, bet esmė tame, kad važiavau (bet mašinų labai bijojau ir vairas tiesiai nesilaike
pati didžiausia baimė dingo, turiu labai gerą ir malonų instruktorių ir manau nereiks ieškot kito
dabar vairuosiu tik trečiadienį, tikiu, kad įspūdžių dar bus ir ne vienas
Ką tik grįžau iš pirmos vairavimo pamokos, jetau kiek adrenalino gavau!!!! negalvojau, kad mane, tokią žioplą ir nieko visiškai nemokančią sius į gatvę, o ką jūs manot, paaiškino viską, pavažiavom tris ratukus ir sako važiuojam tave į darbą nuvešt, tai iš semens arenos iki santariškių teko važiuoti!!!! beabejo, jis daug ką pats darė kai matė jog nesusigaudau, bet esmė tame, kad važiavau (bet mašinų labai bijojau ir vairas tiesiai nesilaike
pati didžiausia baimė dingo, turiu labai gerą ir malonų instruktorių ir manau nereiks ieškot kito
dabar vairuosiu tik trečiadienį, tikiu, kad įspūdžių dar bus ir ne vienas
Juokingiausia, baisiausia-- kad prasikaltau, suzinojau po..... 2 menesiu ir 10 dienu.
Greiti virsijau ivaziuodama i miesteli--- nuo 25 iki 22.... Miestelis buvo tuscias ir as jame nuvaziavau gal kokius 4 kilometrus, nes issukau is jo. Jo. O pati labai labai smerkdavau tokius. Taip sakant, neteisk, ir pats. ..
O dabar lauksiu dar kitu slaptu nuotrauku.
Greiti virsijau ivaziuodama i miesteli--- nuo 25 iki 22.... Miestelis buvo tuscias ir as jame nuvaziavau gal kokius 4 kilometrus, nes issukau is jo. Jo. O pati labai labai smerkdavau tokius. Taip sakant, neteisk, ir pats. ..
O dabar lauksiu dar kitu slaptu nuotrauku.
aš pabijojau važiuot kur nors tokiu oru,nes dar padangos vasarinės,o su tiek praktikos,tai baisu kas būtų geriau aš pasivaikščiosiu užsitęsė žieminių padangų pirkimas,tai tik šį savaitgalį pirksim ir reikės tada važiuot truputuką pasipratikuot netoliese yra toks tuščias kelias, labai retai jame važinėjama, tai va galėsiu pažiūrėt kaip mašina reaguoja,kaip stabdyti,pasimokysiu stabdyti bėgiais,nes tokiu oru iš naujo mokytis tenka pajausti mašina
sėkmės visiems lapuotėms ypač tiems ,kuriems tai pirmas sniegas,pirma žiema. saugokitės
sėkmės visiems lapuotėms ypač tiems ,kuriems tai pirmas sniegas,pirma žiema. saugokitės
QUOTE(Aga @ 2009 11 05, 23:14)
Už ką susimokėjai?
Aš tai noriu atkreipt dėmesį dėl parkavimo ant šaligatvių ir žalių vejų, žinokit bauda 2000 Tik visa laime pirmąkart dažniausiai posėdyje tik įspėja. O pažiūrėjus, ant bordiūrų visur pilna mašinų
visa rudeni po langais ant zoles stoejo masina ir nieko, nei karto nebuvo mentu kiek maciau ir zinau
QUOTE(Aga @ 2009 11 03, 23:16)
Tai gal tas ratlankis susilankstęs, nueini, jį ištiesina ir nebeleidžia.
Na didelis tau ačiu ,paklausiau tavo patarimo užsukau šiandien i servisiuka paprašiau meistriuko kad pažiuretu mano rata,toks jaunas nusišypsojo pats nuo mašinos nueme išmontavo nuo disko ir rado maža varžteli prilipusi prie padangos krašto ,pasirodo kad jis viskuo kaltas užtikrino kad dabar bus viskas tvarkoj na bus matyt patikejau juo labai jau gražiai šypsojosi visa laika
Vis dar su vasariniais ratukais vazineju...
Tai keiskis, nes draudimas negaliotų o ir slidu
nu va ir man pirmoji siemet ziema bus, ech kazkaip gal ir nejauciu dar nieko, nes klaipedoj tos ziemos nelabai ir yra