QUOTE(Aga @ 2009 11 03, 19:57)
Aš pati dirbu su draudimu, ir draudime žiūri į du faktorius, ar nevairuos jaunesnis nei savininkas, ir ar nevairuos su mažu stažu.O normalus stažas eina virš 5 metų. O jei jūsų neklausia, tai būkit malonūs, patys pasakykite, nes avarijos atveju bus nekas, geriau damokėt jau...
Jacinta, nesupyk, bet tie tavo šauktukai pastovūs sakinio gale, man tai kaip pakeltas tonas, ir šauktukas lietuvių kalboje reiškia pakeltą toną
Tik neįsižeisk
Nesnekeciau taip drasiai, jei nebuciau uztikrinta savo zodziais, as kelis kartus draudime perklausiau del stazo ir del metu, todel kad tik issilaikius teises viename draudime buvom del siulomu "geru" salygu taip uzkibe, gerai, kad tik 3 menesiams tada draudem.
Man si karta uzgarantavo, kad viskas sutarti atitinka ir jokiu nesklandumu nebus, o jei tkazkas bus negerai ir teks moketi avarijos metu, tai jau nebus ko kaltinti nei draudimo, nei saves - nes viskas buvo issiaiskinta, parodyta, o jei kazkur ir yra kazkas tycia praleista, ko mes nezinom - tai jau cia bus draudejo sazines ir pasitikejimo reikalas!
O del sauktuku as juos visur rasau, tiesiog ipratau...
Nekreipkit demesio, cia joks pakeltas tonas!
Papildyta:
QUOTE(tapse @ 2009 11 03, 19:59)
teisingai nes jinai turi buti itraukta i sutarties punkta arba turi turet savo draudima, arba ivykio metu vairavo tetis kitaip labai sunku su draudimu aiškintis
Nuo kada? Parodykit man istatymiskai tuos punktus ir reikalavimus!
Aga, tu dirbi draudime... Papasakok placiau!