QUOTE(Freedom @ 2009 10 25, 23:21)
Ginta. o,kaip gaila
vat kai pavagia viską,nes pinigų labiausiai gaila,o visų dokumentų
Ginta uzuojauta
sis ivykis tikrai gali buti gera pamoka, kaip nesinesioti puses gyvenimo su savimi...
Man irgi buvo taip nutike, kazkoks pacaniukas griebe rankine ir nubego, o as kaip tycia visus dokumentus su savim buvau pasiemus ir pasa ir ID, visas banko korteles ir tt
dabar pasiimu tik reikalingiausius dokumentus : vairuotojo pazymejima ir kt masinos popierius, jei vaziuoju su masina, o jei ne, tai iskart juos isimu is rankines.
Net ID neimu, blogiausiu atveju ir jei prireiks turiu teises, kad butu galima nustatyti tapatybe. Ir grynu pinigu nesiojosiu minimaliai, kad jei pavogs pinigine labai nenukenteciau. Mintinai moku tel. nr. kuriuo paskambinus galiu uzblokuoti banko kortele.
O as va ir vel pasiguosiu del vaziavimo i kalniuka
dievazi, ten kazkoks bermudu trikampis
kadangi praeita savaitgali su vyru susipykau del to, kad pora kartu pagesau, tai siandien as ji vargsa vel issitempiau vazinet. Na ir ka jus manot, na tieisog idealiausiai uzvaziavau i visus kalniukus, be jokiu gesimu, be jokiu padangu cypimu ir "prakasu", na tiesiog kaip per egzamina. Na bet tik privaziavom mano "mylimiausia" kalniuka esanti salia namu ir del kurio as kartais suku didziausia lanka, kad tik ant jo nereiketu vaziuoti, kaip tik raudona sviesa dege ir uz manes stovejo, per gera atsuma sena, sutresus masinyte, uz kurios vairo sedejo jauna mergina, na ir ka ir vel uzgesau
niekaip nesuprantu ir kodel man nepavyksta iveikti to kalniuko, as tiesiog uzsiciklinau ant jo
visur kitur vaziuoju idealiai, o va ant to vienintelio, net nelabai stataus kalniuko vis gestu ir gestu
nesuprantu
na ir dar vos nenuskyniau dviratininko
vaziavau salutiniu, sustojau prie STOP, ir vos ne per langa islindus ziurejau i kaire puse ar nevaziuoja masinos, nes toj vietoj matomumas labai prastas, pro veidrodeli nieko nesimato, reikia visai persisukti. Stovejau gana ilgai nes vis masinos vaziuodavo, o kai nieko nebuvo, as jau pradedu vaziuot, o cia lyg is niekur, girtas dedule ant dviracio mane lenkia is desines puses
o jau suteme buvo, anas be jokiu atsvaitu, man regis ten net negalima dviraciu vaziuot
vaje kaip issigandau... mane labiausiai dviratinkai ir motociklininkai gasdina. Ir kaip jie neusimasto apie savo gyvybe
vazineja tai tikrai, kad pagal savo taisykle, jau ne pirmas kartas, kai motociklas ar dviratis lenkia is desines, o juos nevisada ir suziuresi, isnyra is niekur ir vaziuoja kaip nori, jokios taisykles jiems negalioja