QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 10 24, 19:22)
Zinok, as irgi anksciau visada atsisukdavau, man atrode, kad taip patogiau, bet... Paskutiniu metu ziuriu i veidrodelius (nors ir pasisuku kartais), ir zinok taip patogiau yra, nes atsisukant tu turi labai gerai jausti masinos gabaritus, nes tiesiog paziurejus, o ne apskaiciavus, gali kad ir labai mazai, bet kliudyti kita masina!
Tai as stengiuosi, jei matau, kad tiesiai i ja vaziuoju, dar i prieki pasiduodu kiek eina, kad kuo tiesesne masina butu, ir taip po kelis kartus, man nusispjaut - ka tiki pasakys!
Ilgai, neilgai... Palauks!
O kaip kitaip tos praktikos igauti!
Labai teisingai,as irgi tik pagal veidrodelius,nes viskas pro juos puikiai matosi :superIr stumdausi kol idealiai masina pastatau
Tik pas mane labai keistai,kairysis rodo realu vaizda,o desinys-dvigubai mazesni nei is tiesu,tai tiesiog zinau,kad is desines pagal veidrodi turiu "milimetrovkes" palikti,tada bus gerai.Darbinej irgi tas pats,su ta irgi stumdausi,kol gerai nepastatau,tik ten biski sudetingiau,didele ji jau baisiai
Ir kai atbuliniu is kiemo krapstausi,irgi tik i veidrodzius ziuriu,jei atsisukineciau,tai jau puse kiemo tikriausiai butu isdauzyta
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 24, 19:20)
kai pradejau vazineti labai bijojau "furistu",bet suzinojau,kad "furistai" patys geriausi vairuotojai ir ju niekada nereikia bijoti
Aha,as is furistu irgi nieko blogo nepatyriau,labai draugiski vairuotojai,yra ir kelyje man pagelbeje,ir kamsciuose uzleidzia visada,jei pasiprasai
Tik tie kur musu prekybcentrius aptarnauja tai nagli,na,bet gal del to kad skuba...