QUOTE(*Evut @ 2009 10 23, 08:56)
man vairuot sekasi gerai. žinot, vakar susinervinau labai. važiavau į universitetą ir gatve moteriškaitė važiavo <40km/h. prieš ją buvusi mašina buvo maždaug per tris mašinas nuo jos, o ji vis tiek vilkosi. jezau, nu taip sunervino, net pypint pradėjau. o ta dar lėčiau, o man sukt į dešinę ir velkas ji pirma juosta...
šiandien supratau - ruduo, lapai krenta, bet medžiai lieka...
šiandien supratau - ruduo, lapai krenta, bet medžiai lieka...
na as vakar irgi viena atkarpa pavaziavau kazkur 40km/h, nes tiesa pasakius buvau siek tiek pasiklydus, o dar prastai jauciausi ir zinojau, kad greitai reikes sukti tik nelabai zinojau kur ir kada, na tai is leto ir vilkausi, nes dar lijo ir tada kai kazkas supypins kojas pakirto, sirdis regis tuoj issoks... uz manes galingiausias vilkikas vaziuoja ir kad svarbiausia tiesiog prisiklijavo prie uzpakalio ir vis pypina. Is pradziu pagalvojau, kad gal mano masinai kas negerai, ir jis pypina noredamas atkreipti demesi na zodziu pasiziurejus i spidometra supratau ko jis ten pypina tai taip susinervinau, ir vaziavom tai siaurute gatvele tikrai nebuvo ko ten tekt isdegus akis. Galu gale paspaudziau iki 50 (ten tiek max leidziama buvo) na ir zinoma pravaziavau as savo posuki