Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Evut @ 2009 10 23, 08:56)
man vairuot sekasi gerai. žinot, vakar susinervinau labai. važiavau į universitetą ir gatve moteriškaitė važiavo <40km/h. prieš ją buvusi mašina buvo maždaug per tris mašinas nuo jos, o ji vis tiek vilkosi. jezau, nu taip sunervino, net pypint pradėjau. o ta dar lėčiau, o man sukt į dešinę ir velkas ji pirma juosta...
šiandien supratau - ruduo, lapai krenta, bet medžiai lieka... 4u.gif

na as vakar irgi viena atkarpa pavaziavau kazkur 40km/h, nes tiesa pasakius buvau siek tiek pasiklydus, o dar prastai jauciausi ir zinojau, kad greitai reikes sukti tik nelabai zinojau kur ir kada, na tai is leto ir vilkausi, nes dar lijo ir tada kai kazkas supypins bijau.gif kojas pakirto, sirdis regis tuoj issoks... uz manes galingiausias vilkikas vaziuoja ir kad svarbiausia tiesiog prisiklijavo prie uzpakalio ir vis pypina. Is pradziu pagalvojau, kad gal mano masinai kas negerai, ir jis pypina noredamas atkreipti demesi doh.gif na zodziu pasiziurejus i spidometra supratau ko jis ten pypina blush2.gif tai taip susinervinau, ir vaziavom tai siaurute blush2.gif gatvele tikrai nebuvo ko ten tekt isdegus akis. Galu gale paspaudziau iki 50 (ten tiek max leidziama buvo) na ir zinoma pravaziavau as savo posuki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2009 10 23, 12:18)

piko metu važiuoti tokiu greičiu vienoje pagrindinių miesto gatvių - žmonės, arba nelįskit į gatves, arba turėkit skiriamus ženklus ant langų... bet nu jau tik ne taip... doh.gif
p.s. ne asmeniškai Jums taikiau, taikiau konkrečiai patirtai situacijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 10 23, 11:47)
o man ne-kas unsure.gif
.pravazinejus 4 men atsirado baime biggrin.gif kaskaip pirma buv viskas dzin.variau ir fsio,o dabar jau atsargumo reik ir ne todel ,kad ruduo,bet seip smegenyse atsisedo "DEDE ATSARGUMAS" cool.gif tad dabar vis privengiu vaziuoti,geriau jau pora zingsniu pasivaiksciosiu biggrin.gif

Tiesiog dažniau reikia važiuot ir dar po 4 menesiu jausies tikrai geriau svarbu judet bis.gif bis.gif
Papildyta:
QUOTE(*badabum* @ 2009 10 23, 12:18)
na as vakar irgi viena atkarpa pavaziavau kazkur 40km/h, nes tiesa pasakius buvau siek tiek pasiklydus, o dar prastai jauciausi ir zinojau, kad greitai reikes sukti tik nelabai zinojau kur ir kada, na tai is leto ir vilkausi, nes dar lijo ir tada kai kazkas supypins bijau.gif kojas pakirto, sirdis regis tuoj issoks... uz manes galingiausias vilkikas vaziuoja ir kad svarbiausia tiesiog prisiklijavo prie uzpakalio ir vis pypina. Is pradziu pagalvojau, kad gal mano masinai kas negerai, ir jis pypina noredamas atkreipti demesi doh.gif  na zodziu pasiziurejus i spidometra supratau ko jis ten pypina blush2.gif  tai taip susinervinau, ir vaziavom tai siaurute  blush2.gif gatvele tikrai nebuvo ko ten tekt isdegus akis. Galu gale paspaudziau iki 50 (ten tiek max leidziama buvo) na ir zinoma pravaziavau as savo posuki doh.gif

Reikejo avarines ijungt ir dar lečiau važiuot,galvotu kad mašiniukui kažkas negerai ir nepyktu o tu posukio nepravažiuotum nono.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 10 23, 19:40)
Reikejo avarines ijungt ir dar lečiau važiuot,galvotu kad mašiniukui kažkas negerai ir nepyktu o tu posukio nepravažiuotum nono.gif  nono.gif

Geras patarimas thumbup.gif Avarinis dar reiskia "apvaziuok",arba "atleisk,greiciau negaliu",furistas taip ir suprastu.Bet furista irgi galima suprasti,zmogus darbe,gal jis labai skubejo,gal velavo krovini pristatyti ar paimti ir pan.,pas juos grafikai yra,ir privalu ju laikytis nors ir per galva verciantis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 23 spalio 2009 - 23:16
Man mašinos galinius ratus buvo nuleidę,tai važiuot negalėjau verysad.gif ten kažkaip ventilis leidžia ar kas, bet dabar ramu,pakeitėm galinius ratus jau žieminiais, greitai ir priekinius keist reikės smile.gif
teko pasivėžint blogai besijaučiant,nėra vienas iš smagiausių dalykų .. gerai kad netoli reikėjo,gal 3-4 km.. nosis užsikimšus,skauda galvą,o dar vairuot reikia... gerai,kad ten maži greičiai,nedidelio miestelio keliukai.. bet į miestą tokios būklės tikrai nevažiuočiau schmoll.gif
dar nusprendžiau,kad man būtinai reikia išmokti statyti mašina atbulai realiame gyvenime. Mokykloje išmokė,puikiai moku tuos veiksmus, bet kai stovi mašinos baisu.. dar kai būna linijos nupieštos,tai dar dar.. bet kai jų nėra ir reikia gaudytis pagal mašinas,tai baisu verysad.gif ta mašina tokia išpūtus atrodo..
reikia praktikos,bet bijau per tas praktikas nuostolių prisidaryt biggrin.gif
kaip kitom lapuotosioms sekasi? kažkurią dieną susimąsčiau,ką pagalvoja užsieniečiai atvažiavę į Lietuvą ir pamatę mūsų klevuotas mašinas? kiek žinau,čia tik pas mus tokie ženkliukai būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 10 23, 23:15)
Bet furista irgi galima suprasti,zmogus darbe,gal jis labai skubejo,gal velavo krovini pristatyti ar paimti ir pan.,pas juos grafikai yra,ir privalu ju laikytis nors ir per galva verciantis doh.gif

Drysciau papriestarauti ax.gif
Neviena karta maciau kaip furos lekia kaip akis isdege doh.gif ,ir ne viena karta teko stabdyti ir mestis y salikele nes fura lenkia kita masina doh.gif nors mato kad is prieko atvaziuoja masina.Daugiau atsakomybes reiktu furistams,nes jie su didelemis masinomis gali padaryti daug daugiau ir skaudesnes zalos.
Jei visi taip lektu nes "veluoja" pristatyti kroviny kas tada butu g.gif visi pradetu lekti nes veluotu y darba ir pan. doh.gif Net greitoji pagalba nelekia kartais taip kaip vaziuoja furos nors atlieka gyvybiskai svarbia funkcija.

O dabar apie vairavima smile.gif ,kol vazineju savo miestelyje viskas gerai,bet bijau vaziuoti kur daug eismo ir jei tik yra galimybe persedu ant keleivio sodynes blush2.gif .
Atsakyti
triuše žinok man irgi taip pat, pravažinėjau metus ir atsirado baimė, nes pradėjau mąstyt gal labiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 24, 16:37)

kaip tik vakar su draugu aptarinėjimo fūristo elgesį biggrin.gif biggrin.gif važiuoju aš iš Klaipėdos į Šventąją, užkylu ant tilto ir ten remontuojamas ruožas, reikia įvažiuot į pagrindinį iš šalutinio kaip tik prieš laikiną šviesoforą. nu ir stovi mašina šalia jo, po to tarpas vienai mašinai drąsiai ir tada fūra. nu ir aš jau mąstau įvažiuot man į tą tarpą gal reiktų, bet draugas sako nu pažiūrėk, ar fūristas nepyks, nes nu tipo kad neužkišt gal... nu stoviu, žiūriu aš į jį, žiūriu žiūriu, o tas kaip nežiūri niekur, tik žemyn galvą nuleidęs lyg į klyną žiūrėdamas, taip nežiūri. galų gale užsidegė žalia, jis pradėjo man rankom kažką mosikuot ir burnot ten toj fūroj ir nuskrido biggrin.gif biggrin.gif aš pasimečiau, išsigandau, galvoju ko čia pyksti, asile, kokias tris minutes žiūrėjau į tave, nes laukiau parodyt ženklo, paklaust, ar galiu užlįst. tai už jo stovėjo viena mašina ir vairuotojas praleido mane. iš to streso ne tik, kad užesau, bet užsivedus su prakosais nulėkiau toliau. jau taip gėda buvo, kad ką žinau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai po to draugas ir pradėjo kalbą, kad fūristai šūstresni jaučiasi - jų fūros vertė apie pusę milijono, jei ne daugiau, plius krovinys, kurio vertė kartais būna milijonas ir daugiau... tai čia tau ne lexusas naujas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif todėl ir važinėja taip... kas gi šoks ant fūros? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 10 24, 17:14)
triuše žinok man irgi taip pat, pravažinėjau metus ir atsirado baimė, nes pradėjau mąstyt gal labiau hihihi.gif

tai vat,kad pradejau mastyt,o pirma buvo biggrin.gif DUOKIT RATUS -AS VAZIUOT NORIU biggrin.gif
o dabar pirma mastau ,paskui vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai važiuoju labai daug, gan drąsiai, bet va parkuotis pradėjo imt baimė ohmy.gif pernai tik pradėjus važinėtis, galėjau užsimerkus galu parkuot, dabar reik parkuot, nervai ima doh.gif O ir šiaip, labai jau įomių situacijų vis nutinka, gyveni ir mokais, kai ką atrandi, kas juokinga atrodo, jog tiek laiko neatradai ax.gif
Atsakyti
sveikos,ar priimate naujas raliuotojas? ax.gif
Atsakyti
žinoma,kad priimame 4u.gif sveika atvykus mirksiukas.gif kada teises išsilaikei?
Atsakyti