Nereikia net aukštakulnių mautis, kad keista būtų
Maniškis va kai į žieminius batus įšoka tai irgi pirmą dieną nervinasi
Jie didesni su storu kailiu ir traktoriniu padu, tokie dideli dideli
Tai jis sako, kad sunkiau yra vairuot tokius avint, bet greit pripranta. Aš ir pati labai jaučiu skirtumą priklausomai nuo batų. Va vienų sportinukų niekada nebesiausiu vairuojant
Jų toks slidus padas, kad kartais koja slysta nuo pedalo, vieną kartą taip vos neapsiverčiau posūkyje
Visureigis aukšta mašina ir man šiaip mažiau stabilesnė ant kelio nei lengvoji, o aš į posūkį sukau ir koja nuo stabdžio nuslydo ant gazo
Vaizdelis nerealus buvo - ant dviejų šoninių ratų į posūkį įėjau
Marytės plauko betrūko, kad būčiau apsivertus... Kai dar kartą avint būtent tuos batukus koja vėl slydo, supratau, kad jų daugiau neavėsiu.
Man tai labai padu jaučiasi, kiek stipriai ar silpnai reik spaust, ne visa koja minu, mane taip mokė, tai taip ir darau. Nes kulnas padėtas, ore jis nekabo, tai minu būtent pagalvėle prieš pirštus. Man jaučiasi skirtumas ir nuo to kokia avalynė ir nuo to kokia mašina. Opelis mano, caca gerulis, man lengviau vairuojamas nes pedalai viename aukštyje išdėstyti ir koja tik sukinėt tereikia, jos nekeliant. Amerikietiškose, kurias teko vairuot, stabdis aukščiau ir jau tenka koją perkėlinėt, kas nėra patogu pripratusiems prie europietiškų mašiniukų...