QUOTE(aureku @ 2009 10 12, 15:17)
o ka turejai daryt, manau buciau ta pati dariusi, juk neliksi ten stovet, ir atgal nesitrauksi. juk dabar visi labai mandrus lekia jau ir per mirksincia, tai kada tam zmogeliui pasukti tada.
Teisybė, alia vis vien baisu buvo
QUOTE(būsimoji @ 2009 10 12, 18:10)
Drėgnas kelias tik taip atrodo... va, kai jau palyję ir fūrų išvažinėtose vėžese telkšo vanduo, tai jau slidu - neša mašiną "tolka tak". Aš manau, kad geriausia baimes išvaikyti jas įveikiant - važiuok ir nesijaudink labai. Jei pataikysi ant slidaus kelio ir susitvarkysi su slydimu, tai paskui ir nebebaisu bus
na, aš važiavus esu tikrai ant tokio slidaus, kad beveik neįmanoma buvo važiuot
Važiavau ten ant 30 km/val
Ten buvo miškas, kelias nevalytas, po lietaus, žodžiu, čiuožykla. Kai mane aplenkė vienas automobilis (važiavo ant kokių 50 km), tai įsidrąsinau ir paspaudžiau ant 40. Ir ten toks yra įžymus posūkis, na, tikrai labai nenormaliai staigus ir vienoj pusėj kelio viršus, kitoj pusėj apačia, na toks kalniukas. Pamačiau aš tą posūkį, išsigandau ir moviau į viršų (į kitą kelio pusę), nors turėjau kaip tik padaryt atvirkščiai, važiuot kuo žemiau. Na, ir užnešė mane, mašina apsisuko tame kely, nuo jo nenuslydau, kažkaip sustojau, nieko nepamenu tik sušmėžavo kažkokia marijos statula kitoj pusėj kelio
Išlipau, žiūriu, kad net nepaeinu kaip slidu
Dar labiau sisinervinau
na, bet nusiraminau ir likusius ~5 km važiavau ant 20 km/val
Buvau net pamiršusi. O tie keliai kur "beveik" slidu ar "neaišku ar slidu", tai juose gi važiuoji bent 80-90 km ir dar mašinų aplink. Tai baisoka
QUOTE(Freedom @ 2009 10 12, 18:18)
na va,teisių neturiu nei 2 mėnesių,o jau krikštą apturėjau
Na, mano pirmas krikštas kainavo 250 su nuolaida (irgi sumokėjau į rankas), nes tas, į kurį bumbtelėjau nuvežė, pasirodo, pas mano vyro meistriuką, o tas atpažinęs mašiną padarė nuolaida ir dar pasiūlė vyrui nesakyt
Sakau, baikit, vyras gi normalus
bet šiaip nemalonus jausmas.
Beje, po savaitės važinėjimo
Parkuotis sumaniau paskutinę minutę, važiuodama beveik. Sukau ir nespėjau sustabdyt, o gal ir ne ta pedalą paspaudžiau, nesupaisysi dabar