QUOTE(vovere74 @ 2009 10 09, 13:45)
Pati taip buvai sugalvojusi? Mane tai instruktorius kai mokė vairuot taip išmokino - stabdydavau visada pirmiausiai su sankaba ir tik kai beveik jau sustojus mašina būdavo myndavau stabdį Arba vairą kaip sukdavau Jetus jetus, kai pasisamdžiau papildomai kitą instruktorių tai tas už galvos susiėmė Klausė ar vairuot atėjau mokytis ar karves melžt Taip vairą sukdavau, kad nepaleist nei vienos rankos ir jų nekryžiuot, sunku žodžiais nupasakot, bet vaizdas buvo
Mano tas pirmasis, mokyklinis, instruktorius tai nieko nemokino, tik laikraščius skaitydavo arba radijos klausydavosi pro langą vėpsodamas. Jei pati ko nors tris kartus paklausdavau tai teikdavosi nenorom atsakyt Aš kai dabar pamatau kokį mokinį su juo pravažiuojantį man net gaila jo pasidaro, kad su tokiu instruktorium turi mokytis. Už ką tokiam algą moka
Mano tas pirmasis, mokyklinis, instruktorius tai nieko nemokino, tik laikraščius skaitydavo arba radijos klausydavosi pro langą vėpsodamas. Jei pati ko nors tris kartus paklausdavau tai teikdavosi nenorom atsakyt Aš kai dabar pamatau kokį mokinį su juo pravažiuojantį man net gaila jo pasidaro, kad su tokiu instruktorium turi mokytis. Už ką tokiam algą moka
Oi ne, nepaminėjau, kad pirmąsias vairavimo pamokas apturėjau su broliu - tai šis ir nematė, kaip stabdau, pasakė, kad sankabą reikia išmint, o kad pirmiau stabdį reikia spaust, praklausiau ar ką tai paskui vairavimo mokykloje ne vienas instruktorius moralus skaitė.
O su vairu man tai lengva buvo nuo pat pradžios - brolis ir dabar pašiepia, kad būsiu turbininė vairuotoja, nes per pirmą važiavimą savo gyvenime vairą sukinėjau viena ranka