QUOTE(Atogrąža @ 2009 10 06, 22:53)
Jokio skirtumo, mažas ar dideis.
Mene mokė su sankaba, egzą laikiau irgi su sankabą ir net pagyrimą gavau už tvarkingą užvažiavimą
mokino ir su sankaba ir su rankiniu mane Mene mokė su sankaba, egzą laikiau irgi su sankabą ir net pagyrimą gavau už tvarkingą užvažiavimą
QUOTE(būsimoji @ 2009 10 07, 10:39)
stabdžiu pažaisdama įveiksi kalniuką, o su benzine - gaziuko reiks duot.
Aš kai sankryžoj stoviu, tai visada ant laisvo. Nebent jau matau, kad greitai žalia užsidegs, tai pasiruošiu, įkalus pirmą pavarą. Tačiau sėdėti prie raudono šviesoforo su įjungtu bėgiu - ne, ne, ne. Negalima šitaip mane mokydavo taip: sustojai, iškart išjungt pavarą, kad paskui nesumanyčiau pajudėt su antra ar trečia. Dar galima riedėti iki sankryžos ant laisvo bėgio - deja, nemoku. Anyta taip daro visada, tai man labai keistai atrodo
Aš kai sankryžoj stoviu, tai visada ant laisvo. Nebent jau matau, kad greitai žalia užsidegs, tai pasiruošiu, įkalus pirmą pavarą. Tačiau sėdėti prie raudono šviesoforo su įjungtu bėgiu - ne, ne, ne. Negalima šitaip mane mokydavo taip: sustojai, iškart išjungt pavarą, kad paskui nesumanyčiau pajudėt su antra ar trečia. Dar galima riedėti iki sankryžos ant laisvo bėgio - deja, nemoku. Anyta taip daro visada, tai man labai keistai atrodo
va taip per egza ir uzgesau prie sviesaforo, gerai kad ne pirma stovejau, ir aisku tai buvo uzskaitoma klaida, o paskui jis manes klausia kodel uzgesau o as nezinau, tiesiog nesijungiau pavaros ir viskas, o kodel neisjungiau ir dabar nezinau, nors tokiu dalyku per visa mokimasi niekada nebuvo