Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 19

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 10 05, 20:28)
Šitoj temoj gal ne vieta išsiplėsti g.gif . Jau stuburo išvaržų temą įsikėliau į "favorites"  mirksiukas.gif Pamatė kompiuterinės tomografijos nuotraukoje. Medialinė reiškia, kad diskas eina ne į įšorę, o į vidų ir spaudžia stuburo smegenis  verysad.gif Tikiuosi su operacija neskubėsiu. Prisiskaičiau jau ir forume, ir kitur apie visokius metodus. Pirmas tikslas - kad sumažėtų skausmas. O paskui matysiu. Kad gyvenimo būdą reikės keisti, tai faktas  doh.gif

Būtumėt Vilniuj ar Kaune - turiu išbandytą variantą blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kaip jus? Kaip TIKESIU?

As buvau sian pas dietologe del mamos, bet nieko issamaus kolkas negavom, tik israse kaloringus kokteikius gerti..
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 10 05, 18:20)
SU JŪSŲ ŠVENTE,BRANGIOS MOKYTOJOS 4u.gif

flirt.gif friends.gif
Atsakyti
SU MOKYTOJO DIENA!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 10 05, 12:38)
As vaiku dar neturiu ir as verciau pasvarstysiu, ar verta tureti, jei yra labai didele tikimybe, kad mano vaikas paveldetu mano liga.
Be to, nemazai ligu yra gana velai diagnozuojamos, tad zinodamas galimybe sirgti, taip pat turi galimybe anksciau diagnozuoti liga, o kuo anksciau diagnozuojama, tuo lengvesnis gydymas, tuo mazesnes pasekmes, tuo didesne tikimybe pasveikti.

Bet tu nezinai ar tavo vaikas paveldes?Kodel ju turi atsisakyti?

QUOTE(Liutukeee @ 2009 10 05, 17:19)
TIKESIU, heart.gif 

As tai nieko nenoriu uzprogramuot,bet man norisi zinot.O kodel manot,kad tas tyrimas skirtas jaunesnei nei 35-ciu kartai?Man kaiptik 35m.,mano vaikai mazi-vienam nera net metuku,labai noretusi juos uzaugint,uztat norisi apsaugot save nuo tokiu ligu kaip vezys.Gal ir kvailai cia susakiau,bet butent tokios mintys sukasi galvoje.

O jei suzinosit kad turit rizika ir"galimybe" susirgti kas tada? Pergyvensit del kiekvieno skaudulio?ir viduje skambes -jus rizikoj- unsure.gif Ar geriau bus kai nezinosit ir dziaugsites gyvenimu rolleyes.gif
Aisku as ne cia papuoliau su savo pasisakymais blush2.gif

bet viesas forumas
nezinau kas yra TIKESIU bet linkiu tiketi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ar man tiketi @ 2009 10 05, 23:04)

O jei suzinosit kad turit rizika ir"galimybe" susirgti kas tada? Pergyvensit del kiekvieno skaudulio?ir viduje skambes -jus rizikoj- unsure.gif  Ar geriau bus kai nezinosit ir dziaugsites gyvenimu rolleyes.gif

Tai,kad as dabar pergyvenu del kiekvieno skaudulio,o jei suzinosiu,kad neturiu mutuotu genu-tai tikiuosi,kad maziau pergyvensiu.O jei suzinosiu,kad turiu-tai eisiu tikrintis kas kazkiek laiko(ko dabar nedarau)ir nereiks aiskintis gydytojams,kad bereikalingai "ieskau ligu".
Atsakyti
Cia tik buvo mano nesaliska nuomone blush2.gif Nes negaliu teigti kad jus suprantu,nes to nepatyriau schmoll.gif belieka tik palinketi STIPRYBES JUMS VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ar man tiketi @ 2009 10 05, 23:04)
Bet tu nezinai ar tavo vaikas paveldes?Kodel ju turi atsisakyti?

Todel ir mastau apie tyrima - kad suzinociau, kokia paveldejimo tikimybe.
Del amziaus cenzo irgi nelabai supratau, kaip ir Liutuke. Deja, bet gana daug jaunu zmoniu serga veziu, man paciai dabar 27 m, ligonineje teko susipazinti, pamatyti tikrai daug jaunu zmoniu, serganciu onkologinemis ligomis.

Kadangi jau siek tiek pasakojau apie vaikina, kuriam atsinaujino po 3 m vezys, tai tuo paciu pasidziaugsiu. Mama siandien aplanke, tai sake, kad po chemoterapijos tas vaikinas gal visgi nores kazkiek pabendrauti bigsmile.gif
Atsakyti
TIKESIU ,LAIKYKIS IS VISU JEGU!

user posted image

Dar viena sirdele tau.... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 06 spalio 2009 - 00:23
Labuka,
Nežinau ar prisimenat labai seniai rašiau, tikriau, klausiau patarimų dėl mamos,nes buvo sukilęs bilirubinas ir griebiaus visų patarimų ir visų galimybių,deja, nepadėjo jau niekas. verysad.gif
Merginos prašėt parašyt kaip mamukui sekės gydymas, bet negalėjau rašyt, nes buvo labai liūdna, kai vis tik ji pasidavė ir iškeliavo prieš tris mėnesius. Laikės iki paskutiniųjų ir pasidavė tik tada kai sužinojo,kad jau pagimdžiau dukrytę,(praėjus tik trim dienom po gimdymo)maniau,kad jau praėjo graudulys, deja.. verysad.gif verysad.gif
dabar turiu mažą mergytę, bet mamuko neturiu, o ji taip norėjo anūkėlės, deja, spėjo pamatyt tik nuotraukytę telefone.....
Atsakyti
linksmuoliukas,
uzjauciu.. laikykis del mazylio..

merginos pasiskambinau jadvygai, sake pagamins mano mamai kazkokia mikstura.. Tikekimes pades..
beto vakar buvau pas dietologe, israse kazkokius kokteilius, bandziau ju nusipirkti vaistinese, bet nera.. matyt tik santariskiu klinikos vaistineje yra..
Atsakyti
Pas kazka vakar buvo gimtadienis smile.gif (skype isdavykas)

SIRACUSA SU GIMTADIENIU!!! user posted image
Atsakyti