Laba diena
[quote=SVETA K.,2009 11 05, 19:54]
Tie vaistai vadinasi dexametazonas.Viska teisingai gydytuojai pasake,del antibijotiku,vaziavimo i ligonine jeigu kas,ir skrandziui butinai tegu mama geria tabletes,burna galima profilaktiskai skalauti ramuneliu nuoviru,sodos-druskos silpnu tirpalu ir panasiai,kad neisopetu Gali pasikeisti skonis,tai neisigaskite,praeis paskui[/quote]
Taip tikrai šitie vaistai.Pasakiau mamytei, ką patarėte, tai jau vakar pradėjo skalauti su tirpalu, o šiandien nusipirksim ramūnėlių
[quote=rasų lanka,2009 11 05, 21:50]
Satide - Stiprybės mamytei ir kuo silpnesnių pašalinių poveikių. Ir kad mamytė neįsilauktų, kol ją pradės labai pykinti. Jei tik pajus, iškart lai ir išgeria vaistuką... O skysčių išgerti 2 litrus mažiausiai. Ir geriau paprastą vandenuką. Laikykitės... [/quite]
Ačiū
[quote=tati,2009 11 05, 23:12]
Siandien poliklinikoje uzmaciau, kad Klaipedoje iki lapkricio 30 d zymenys po 25 lt (kiausidziu, skrandzio, kepenu, kruties ir dar 2 rusiu veziams). Imones pavadinimas isgaravo, pamenu tik, kad nurodytas adresas buvo priestocio g.[/quote]
Vakar pati nuėjau pas save į polikliniką pasidaryti kraujo tyrimą, nes virš 2 metų nedarytas tai už CA125 sumokėjau 35 litus, už CEA(kiek sakė, čia bendras vėžio žymuo)- 25 litus..kažkaip norisi irgi pasitikrinti, tik pasakė, kad tas žymuo gali keistis kas pusę metų..
[quote=saulėlydis*,2009 11 06, 08:17]
Labas rytas,
Gal nevėlu išmokti šį žaidimą....
[/quote]
[quote=saulėlydis*,2009 11 06, 09:58]
Aišku, galima pradėti veltis į filosofinius ginčus.Aš ir taip stengiuosi vadovautis posakiu KAI NEGALI KEISTI SITUACIJOS, KEISK POŽIŪRĮ Į JĄ.O realybės neigti nebūtina, tik pažiūrėti į ją gal kitu kampu reikia...[/quote]
Pritariu 100 proc., kartais reikia į kai kurias situacijas žvelgti kitu kampu, tai padeda išlikti stipresnėms
[quote=labins,2009 11 06, 10:49]
labas geros dienos
aš jau pagavau šį sezoną pirmą zuikį
kaip tėškiausi į šlapią sniegą... net batus vandens sugebėjau prisisemti
[/quote]
Oi, man nepatinka tokie netikėti zuikiai
Atsiprašau, kažkaip negražiai man citatos pasidarė..