Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 19

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 10 25, 16:44)
Vakar dienos duomenimis Tikėsiu būklė buvo stabilesnė, po kraujo lašinimo šiek tiek pakilo visi rodikliai ir hemaglobinas, pasak mamos, pasiekė 61 (oi kaip mažai atrodo  doh.gif ). Aukšta temperatūra ir jautri širdies reakcija į viską. Dar buvo komoje.
Šiandien parašiau žinutę mamai, bet tsakymo dar negavau...
Per tuos tris mėnesius nuo rūgpjūčio vidurio Jūs net neįsivaizduojate kiek Tikėsiu ištvėrė  doh.gif . Tik, kad ji uždraudė man pasakoti. Jau ir taip daug prišnekėjau, bet nematau čia nieko blogo..

Va kaip tik ir žinių iš Tikėsiu mamos gavau - šiuo metu nei kraujo, nei plazmos netrūksta, o Tikėsiu būklė tokia pat. Ji (mama) dėkinga visom ir visiem už gerus norus ir pagalbą.

Manau tikrai nieko blogo rolleyes.gif Jo,kiek ji isgyveno tai net sunku issivaizduoti verysad.gif Buvo ir klinikine mirtis verysad.gif Bet vistiek kazkaip sirdyje tikiu kad dar jai viskas bus gerai wub.gif Va ir zinios siandien nors truputeli truputeli,bet geresnios unsure.gif
Atsakyti
Saulėlydi, šitos Tikėsiu problemos susiję ne su jos pagrindine onkologine liga? Kiek suprantu, problemos dėl gydymo komplikacijų; konkrečiai – širdelės? Kiek žinau, ir koma nebe pirma, išeina ji iš jų, jei net pasikalbat. Tikėkim ir šią įveiks ir atsigaus.
Arune, išdrąsėjo dukrytė. smile.gif Kaip tavo saulės zuikučiui sekėsi gimtadieny?

Bulviniai blynai vienas iš mano mėgiamų patiekalų. Nepiktnaudžiauju, bet laikas nuo laiko valgau su dideliu malonumu. tongue.gif Aš padažiuką gaminu iš grūdėtos varškės ir grietinės – skanumėlis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 25 spalio 2009 - 15:32
Tati ,manau tikrai labai gerai kad tiek gydytuoju spres tavo operacijos detales thumbup.gif Reiskia rezultatas bus puikus 4u.gif

Kiek cia receptu idomiu suzinuojau bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 10 25, 17:28)
Saulėlydi, šitos Tikėsiu problemos susiję ne su jos pagrindine onkplogine liga? Kiek suprantu, probelmos dėl gydymo komplikacijų; konkrečiai – širdelės? Kiek žinau, ir koma nebe pirma, išeina ji iš jų, jei net pasikalbat. Tikėkim ir šią įveiks ir atsigaus.

Susije ir su liga,deja jai recidyvas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 10 25, 16:32)
[Susije ir su liga,deja jai recidyvas verysad.gif

O chemoterapiją ar taikyti bent kiek galėjo/gali? Slapukė ji, vasarą kai buvome susitikę net nepagalvojusi būčiau, jog problemų tokių yra...Kai parašė, jog su vaikais Palangoje ilsėjosi kelias dienas, pasidžiaugiau, jog iš namų ištrūko, nes apie galimybę pabūti prie jūros minėjo tik svajojanti...dar pagalvojau: - puiku - gerai jaučiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 25 spalio 2009 - 15:40
Oi, kaip "skaniai" šiandien kalbate, mergaitės - silkės patalėliuose, bulviniai blynukai... baikite hihihi.gif ...

----------

Ačiū, Saulėlydi, už žinias apie Tikėsiu. Brolienei šią vasarą po trečio gimdymo hemoglobinas buvo 50, nes nukraujavo labai, būklė buvo kritiška, bet tuoj kraujo perpylimai, plazma, ir viskas buvo atstatyta labai greitai. Tikėkime, kad viskas pagerės Tikėsiu.

Adis, gimtadieny mergaitei mano sekėsi neblogai, grįžo laiminga. Šiaip ji buvo ir bus turbūt iš tų kukliųjų visada. Mokytoja sako, kad į klausimus atsako vienu žodeliu ir tyliai. Bet: yra mylima klasiokų; turi draugę; ir aplamai visi nori su ja draugauti, tik kad ji ne visus prisileidžia. Na, kukli, drovi mergytė ir tiek.

Šiandien "dekupažinom" visą dieną abi. Darbų nerodysiu schmoll.gif , ką ten - pirmi blynukai irnesakyk.gif , leiskite patobulėt blush2.gif Bet laaabai geras užsiėmimas, nervus ramina ir įtraukia.
Papildyta:
Mergaitės, su tais recidyvais niekada nežinosi, kaip ir kuo baigsis. Aš noriu parašyti, kad turiu draugę, mažeikietę, su kuria suvedė likimas Vilniuje, pirmos operacijos metu, t.y. prieš 6 m. Jai buvo 2 B st. krūties, atliko mastektomiją, chemija, na viskas kaip priklauso, o per sekančius metus ji turėjo 3 recidyvus vienas po kito. Du metus su virš buvo ištisinės chemijos. Jau ji pati manė, kad geruoju nesibaigs. O po paskutinio gydymo - remisija. Ir ji tęsiais jau 5 metai smile.gif Taip kad nereikia niekada prarasti vilties.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 10 25, 17:38)
O chemoterapiją ar taikyti bent kiek galėjo/gali? Slapukė ji, vasarą kai buvome susitikę net nepagalvojusi būčiau, jog problemų tokių yra...Kai parašė, jog su vaikais Palangoje ilsėjosi kelias dienas, pasidžiaugiau, jog iš namų ištrūko, nes apie galimybę pabūti prie jūros minėjo tik svajojanti...dar pagalvojau: - puiku - gerai jaučiasi...

Tada ji dar nezinojo...Dabar jai faktiskai reikia transplantacija daryti,bet negali del sirdies ir dar trombocitopenija ir dar visokiausiu ligu verysad.gif Atrodo metotreksata jai lasino ,bet kaip dabar bus tai nezinau unsure.gif Perskaitytu TIKESIU jauciu supiktu kad papasakojau doh.gif blush2.gif Bet man atrodo kad cia visos linkime jai tik gero.Gal musu visu malda ir mintys pades jai wub.gif
arune ,koks pavizdys thumbup.gif Kad taip ir atsitiktu su musu TIKESIU,juk visgi stebuklu buna unsure.gif Gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 25 spalio 2009 - 16:18
QUOTE(SVETA K. @ 2009 10 25, 17:17)
Perskaitytu TIKESIU jauciu supiktu kad papasakojau doh.gif  blush2.gif Bet man atrodo kad cia visos linkime jai tik gero.Gal musu visu malda ir mintys pades jai wub.gif
arune ,koks pavizdys thumbup.gif Kad taip ir atsitiktu su musu TIKESIU,juk visgi stebuklu buna unsure.gif Gal...

Gal ir supyktų. Ne smalsumas mane verčia klausinėti, nerimas. Aš už aiškumą ir atvirumą - nelieka vietos nereikalingiems spėliojimams ir erezijoms. Palinkėsiu stiprėti, stiprėti ir kabintis kabintis už bet kokio šiaudo. Vienas iš tų šiaudų mūsų linkėjimai, maldos, mintys.

NBA, Navelbino kolege, kaip sekasi, kokios nuotaikos? Jau turėjai įpusėti gydymą?
Viltinga istorija antrinanti Arunes pasakojimą
Kelionė per vėžį: nuo savidiagnozės iki susitaikymo su Kūrėju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 25 spalio 2009 - 17:12
QUOTE(adis @ 2009 10 25, 19:04)

Patiko man sita istorija thumbup.gif Apie knyga "Kelione per vezi" daug girdejau,bet neskaiciau blush2.gif Kaip manote,ar reikia paskaityti?
Atsakyti
ka reiskia recidyvas??

As mamai tuoj darysiu kvapu terapija, labai pergyvena del rytojaus.. Visi mes kaip ant adatu, laukiam, kaip cia bus...

Keista, ziuriu desniam sone kruties vezio prevencinis baneris AVON..KAzkaip man toks pyktis ziurint i ji, nei kas daugiau pasitikrina nei ka.. O vat mama pavasari tikrino krutine, o atsirado kepenu vezys:S
Atsakyti
NBA, Navelbino kolege, kaip sekasi, kokios nuotaikos? Jau turėjai įpusėti gydymą?
Labas vakaras,
Adis Navelbino kolegei gal neblogai sekasi (bijau džiaugtis), kaip ir mažėja tie limfmazgiukai. Gydymą jau įpusėjau. Rytoj važiuoju lašintis IV kurso I dalies. Skrandis tik streikuoti vis bando - kol valgau košes viskas neblogai, bet labai greitai supyksta, kai tik bandau nukrypti į šalį. Čia tikriausiai deksametazonų pasekmė, o širdis nurimo su Cardoval pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 25 spalio 2009 - 21:00
QUOTE(Liutukeee @ 2009 10 24, 00:13)

Kaip pasiseke operacija?Meldziuosi,kad viskas butu gerai!Stiprybes jums visiems ir sveikatytes mamai!

O mamai plauciuose daug zidinuku buvo,kad operavo?O tai tuos zidinukus ispjove ar po dali plaucio pjove?Mane labai domina,nes ir mamai metastazes plauciuose,bet jai neoperuoja,tik chemijas vis skiria.O kai rado plauciuose kaip mamyte jautesi?Kosejo ar ne?Nes mano mamai pirmi pozymiai buvo kosulys,dusimas,nuovargis.O kiek sutinkam ligoniu su pazeistais plauciuose-tai nei vienas nekoseja. g.gif

Mamai galvoje 3ar4zidinukai,berod 3,irgi maziukai,bet jai tik spinduliavo,neoperavo,bet 1neurologas minejo,kad turetu operuot,bet liepe kreiptis kazkur kitur,tik nepasake kur.Tai svarstom apie neurochirurgus.

Parasyk,tik nedink niekur is forumo  4u.gif

Laikykite! 4u.gif
Meldziuosi uz Tikesiu!

labas rytas

operacija praėjo gerai. penktadienį tėtis išvis užsidaręs nuo sesės ir manęs buvo, į jokias kalbas nesileido. tad buvo išgąsčio mum, kad kas dar bloga nenutiktų.
gydytojui nedrįsom skambinti, tai mano vyras paskambino. gydytojo balsas toks švelnus, raminantis, kai išgirdau (man girdėjosi ką kalba), kad operacija pavyko, tai drebėjau visa. blush2.gif
šeštadienį tėtis su sese buvo pas mamą. o vakar jau aš su vyru. pati mama prašė taip, kad nebūtų per daug lankytojų vienu metu.
šiaip kaip tokioj situacijoj gerai atrodo. na kol kas rankos ir kojos nevaldo, bet jaučia ir pirštukus judina. o tai gerai. vadinas, atsistatys.
dėl plaučių operacijos. operuoti abu. kiek židinių ir kaip ten atrodė, negaliu pasakyti. žinau tiek, kad dalį plaučio pašalino ( tiek vieno, tiek kito).
tai gal tiek.

stiprybės Jums visoms. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Labai ačiū viosm už palaikimą ir už receptukus ir patarimus ,kiek daug iš Jūsų gaunu. labai ,labai Jums visoms esu dėkinga .
Visoms ,visoms stiprybės ,ir kuo geresnės sveikatos.
Tikėsiu meldžiuos už Jus.
O kaip Ugninei sekas? gal kas žino. ?
kai šnekėjot apie bulvinius blynus tai ir aš papasakosiu kaip vakar juos kepėm vaikis mano labai mėgsta tuos blynus ir vakar taip užsimanė ,kad priskuto bulviu tiems blynams thumbup.gif . jam tik 7 metai ,taipogi pirmokas. tai man buvo toks džiaugsmas kad vaikas auga ir dar greičiau nei man atrodo blush2.gif bet valgė su tokiu apetitu kad gražu žiūrėt buvo . valgo ir šneka ,bet žinai per mažai prikepėm ,nes tetei neužteks ,nes tete dirbo ,jam taip svarbu buvo kad tete jų paragautu . pateršiau eteri ,bet taip širdi suspaudė kad jis jau toks didelis,ir taip smagu kad turiu toki padėjėja.
Atsakyti