QUOTE(nothing sweet @ 2009 10 25, 12:07)
:mergaitės, gal yra žinančių, kaip
Tikėsiu laikosi? parašė man žinutę saulėlydis* (ačiū jai
), kad perdavė kontaktus artimiesiems, bet tyla iš jų - matyt, su kraujuku viskas gerai, gavo. norėtųsi gražių žinių, kad ir pati geriau laikosi
Sveikos gyvos,
ačiū
nothing sweet ir labins už pastangas ir kontaktus. Vakar dienos duomenimis
Tikėsiu būklė buvo stabilesnė, po kraujo lašinimo šiek tiek pakilo visi rodikliai ir hemaglobinas, pasak mamos, pasiekė 61 (oi kaip mažai atrodo
). Aukšta temperatūra ir jautri širdies reakcija į viską. Dar buvo komoje.
Šiandien parašiau žinutę mamai, bet tsakymo dar negavau...
Per tuos tris mėnesius nuo rūgpjūčio vidurio Jūs net neįsivaizduojate kiek Tikėsiu ištvėrė
. Tik, kad ji uždraudė man pasakoti.
Jau ir taip daug prišnekėjau, bet nematau čia nieko blogo..
Rasų lanka, mano vyras geria Ciprinolį kai nukrenta leukocitai ir neutrofilų būna mažiau nei 0,5. Kaip mergaitės ir parašė, čia antibijotikas.
O gal mamytė gali karštos citrinų arbatėlės su imbieru ir medumi?
Tikrai tas laikas šiandien keistas
Nepatinka man jis
Tuoj tamsu bus.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 10 24, 23:31)
Žemaitijoj - Mažeikiuose...
Ir kokių tik derinių mes nevalgom (turiu omenyje ir kitokį maistą)
Mūsų šeimai su grietine per riebu, bet kiti irgi valgo , pvz. su grietine ir su obuoliene arba su bet kokia kita uogiene...
Šiandien po ranka pasipainiojo obuolienė...
Aš Mažeikiuose, bet su obuoliene nevalgau
Mes perėmėm Tėčio, jis kilęs iš Kėdainių krašto, "išmyslus" ir valgom bulvinius blynus su varškės padažu. Varškytę sutrinti, padruskinti, galima svogūnų laiškų, krapiukų, kas ką mėgsta ir grietinės. Kad nereikėtų makaluotis, kartais perku tepamąjį varškės sūrelį RYTAS (kaip tik akcija Maximoje). Čia Jums, Rasa, jei su grietine per riebu
Va kaip tik ir žinių iš Tikėsiu mamos gavau - šiuo metu nei kraujo, nei plazmos netrūksta, o Tikėsiu būklė tokia pat. Ji (mama) dėkinga visom ir visiem už gerus norus ir pagalbą.