Sveikutės,
Mergaitės,
koks pagyvėjimas šiandien...
Adis - labutis. Kaip gera, kad užsukai ir dar geriau, kad žinom, kad nuotaikėlė pasitaisė. Na, padės tau tas Avastinas - tikrai padės...
QUOTE(arune @ 2009 10 21, 01:01)
Katinėlio žvalgomės... Nors buvom nutarę neskubėt, bet negalim be gyvūno, tokie tušti namai tapo. Įsirangydavo vakare tarp mūsų į lovą, taip miela buvo. Dukra nori
tokio pat kačiuko - balto... tai ir ieškom. Šiaip ji išgyvena labai, net vardo kačiuko neminime,- kai kalbame sakome "Jis".
Rasų lanka, jei mamytė dar neblogai mato, tai gal nedarykite tos operacijos,? Mano mamai jau prieš 4 metus buvo pasakyta, kad reikia operuot, o ji va kiek metų vis neprisiruošė. Skyriuje buvo keli žmogeliai, kurie visai nebematė, o po operacijos praregėjo kažkiek. Žiūrint, kokio laipsnio yra mamytės ligelė.Kad ir nesunki ta operacija, bet vistiek - narkozė, įtampa mamytei, pinigai pagaliau,...
Linkiu kuo greičiau susirasti naują , baltą pūkutį - šeimos draugą. Kad užsipildytų tuštuma...
Mamytei prieš metus akių gydytojas minėjo, kad reiks anksčiau ar vėliau akelę operuoti, kad jokie vaistai nepadės, o bus tik blogiau ir blogiau... Tai dabar jau ir yra blogiau ir blogiau...
(pagalvoju ir apie mts galvelėje ...tfu,tfu,tfu...) Mamytei abi akys po chemijų pablogėjo, bet viena mažiau, kita daugiau. Keista, kad dabar sparčiai pradėjo blogėti ta akelė, kuri buvo geresnė... Mūsų gydytoja sako , kad regėjimą gali labai bloginti jos vartojamas Letrozolis (Femara). Tai vėl daug klausimų ir vienas iš jų - ar po operacijos, jei toliau bus geriami šie vaistukai, vėl nebus tas pats rezultatas, kaip ir prieš operaciją...
QUOTE(labins @ 2009 10 21, 01:22)
gal tie daktarai tikrai laikosi teisingos pozicijos - neskubėt, o aš tik panikuoju.
Na, šiuo atveju gal tikrai geriau pasikliauti daugiau gydytojais. Ir stengtis kuo mažiau galvoti apie blogą rezultatą, padės ar nepadės, kokios bus šventės ir t.t. Gyvenkit šiandien ir nekartinkit šios dienos liūdnomis prognozėmis... Laikykitės tvirtai ir nepasiduokit nevilčiai.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 10 21, 11:52)
RASELE , kadangi labai daug bendrauji su onko ligoniukais , tai manau dėl to ir mintys negeros sukasi.Mano draugei gimdoje du kartus cistas operavo ir jokio vėžio nebuvo.Nesiteršk savo pasamonės mintimis apie ligą, galvok apie sveikatą.
Kruopas nutraukiau po 11-os dienų, vienos dienos nebeištvėriau.Dabar pasidariau vitamininį papildą su spanguolėmis , graikiškais riešutais ir t.t.Nukritau virš 3 kg., kadangi reikia kartoti kas ketvirtį, tai taip ir išnykti galima.Na bet dabar atsigausiu.maistas po tokio maratono nereliai skanus.
Na, dėl tos vienos dienelės....
Vis tiek esate mūsų skyrelio dietų ir valios GURU.
O mintys apie savo ligas sukasi ratu ,nepriklausomai nuo to ar daugiau bendrauju su onkoligoniukais ar mažiau... Ypatingai tas ratas įsisuka prieš konsultacijas ir tyrimus... Esu jau minėjusi, kad ne ligelių bijau, o kad sirgdama skaudinsiu ir liūdinsiu artimųjų širdeles, ypatingai tėvelių, kad negalėsiu jiems padėti taip kaip padedu ir pan. Mūsų šeimos ratelis labai mažulytis
Esu venturtė , ir vaikelių su vyru neturime...
QUOTE(arune @ 2009 10 21, 14:33)
nothing sweet, o va aš buvau pas psichoterapeutą, tai mano būsena , galima sakyt, suprastėjo, - anksčiau geriau jaučiausi. Tuos jo paskirtus vaistus gėriau gal 2 mėn, dabar nebegeriu. Žinau, blogai, bet juos geriant rezultato irgi nebuvo. Pasakiau sau griežtą stop tom ašarom, nerimams, "pasikalbėjau " su savim, ...Ėmiausi naujo hobio - į dekupažą gilintis pradėjau.
Padeda
kol kas .
Šaunuolė,
Arūne,
Labai, labai lauksime ne tik tavo siuvinėlių bet ir dekupažo foto mūsų albumiuke arba čia...
QUOTE(nothing sweet @ 2009 10 21, 15:10)
aš su naujienom - mamos kaulų scintigrama nerodo jokių pakitimu
Tai vis tiek gerai - bent jau šis dalykas atkrenta - verta pasidžiaugti...
QUOTE(-Julija- @ 2009 10 21, 18:47)
Mano kai su kurybine veikla profesija susijusi ir kai pasakiau, kad prapuole noras kazka daryti, psichoterapeute kaip tik rekomendavo uzsiiminti - sako labai gerai veikia bet kokia kuribine veikla: piesimas, tapymas. Na bet kai mano tai ir profesija, tai gal sunku ja kaip terapija ir hobi naudoti, tai as sudokus sprendziu
Smalsu, nekantru
- o kokia tavo profesija?