Sveikutės, brangiausios
Mergaitės,
Visoms visoms ramaus savaitgalio, malonių akimirkų , šilumos širdelėse, nežiūrint koks oras lauke... ir sveikatėlės, sveikatėlės...
Tiek daug pribendravote. Šitiek naujienų ir pamąstymų...
Net ir mūsų garbusis Vaistininkas pasirodė...
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 10 15, 09:22)
Labas rytas, mielosios,
Jau greitai metai kaip atradau šį skyrelį, prisirišau prie Jūsų, paskaitinėju kasdien...
Mano vyrui pagrindinis gydimas, užtrukęs 11 mėnesių, baigėsi
.
REMISIJA.
Saulėlydi, be galo džiaugiuosi dėl tavo vyro. Ir linkiu, kad REMISIJA po kiek laiko būtų perfrazuota į Visišką pasveikimą. Kuo didžiausios jums sveikatos ir stiprybės.
QUOTE(arune @ 2009 10 15, 10:53)
P.S. vakar netekome savo numylėtojo baltojo Kačiuko, suvažinėjo mano akyse.
Skauda širdį, negaliu...
Tikrai,
Arūne, užjaučiu.
Toks gražus katinukas. Juk begyvendami su mumis mūsų augintiniai tampa tarsi šeimos nariais.... Labai gaila...
QUOTE(lora++ @ 2009 10 15, 19:04)
laba diena visoms. lygiai pries metus man atrode kad zeme slysta is po koju. mamai 3 stadijos zarnyno vezys su metastazem kepenyse, kepenu operacija negalima nes reiktu ispjauti visas kepenis.... asaros akyse, po kojom bedugne.
siandien praejo lygiai metai, spalio 15, siandien siandien, galiu saukti (ir saukiu), kad mes ji iveikem, kraujas idealus, , kepenys idealios, nieko nera nieko, ar galit patiket, nieko, sveiko zmogaus kepenys. daktare pati seddejo apsalus sedejo ir taippogi negalejo patiket, nusiunte pas chirurga, kad jis persviestu ir patikslintu, o jis sako nesuprantu, tau kazkas yra???? graziausios kepenys. sedim verkiam, ir netikim
o pasirodo stebuklu buna...
lora++, tebūnie tai stebūklas. Taip džiaugiuosi dėl tavo mamytės....
Liūtuke - tikiuosi, kad mamytei jau pagerėjo sveikatėlė. Laikykitės, mielosios. Chemijų viduriukas... gal paskui bus truputi lengviau...
nothing sweet - sveikatos mamytei ...
ragnez - labai labai ačiū už pasiūlytą knygą. Būtinai paskaitysiu...
Gabija kurioje kruopų dietos vietoje dabar esate? Ar dar grikius dorojate? Kaip jaučiatės, kaip šį kartą reaguoja organizmas?